Daha fazla hoparlör olmasının şöyle bir avantajı var. Evde sinema ortamı yapabilirsin. Müzik oyun film vs. için bence çift hoparlörde yeter. Ben z-906'yı %80 2.1 kullanıyorum. Ayrıca z-523'ün avantajı çift subwoofer olması. Basslı müzikleri seviyorsan ve bassta boğulmaları sevmiyorsan z-523 bass konusunda z-506 dan önde bizzat test ettim.
Daha fazla hoparlör olmasının şöyle bir avantajı var. Evde sinema ortamı yapabilirsin. Müzik oyun film vs. için bence çift hoparlörde yeter. Ben z-906'yı %80 2.1 kullanıyorum. Ayrıca z-523'ün avantajı çift subwoofer olması. Basslı müzikleri seviyorsan ve bassta boğulmaları sevmiyorsan z-523 bass konusunda z-506 dan önde bizzat test ettim.
Benim haporleri koyacağım alan zaten fazla geniş değil. O yüzden z-523 daha mantıklı gibi duruyor. Peki z-523 ün daha düşük watt olması bass olmayan şarkılarda daha düşük bir ses çıkışı mı demek oluyor.
Verdiğin bilgi yanlış. Bende Z532 var bir kullanıcı olarak yorum yapıyorum. Z532 de 1adet subwoofer bulunmakta 1 adet ise pasif subwoofer bulunmakta. Ayrıca Z532 yüksek seste bozmaya başlıyor ve ortalama seste ise tizler o kadar keskin değil. Ben 506 alacağım Z506'nın subwooferi daha iyi. Çünkü bu hoperlörler 10 yıllık hoperlörler pasif radyatör 10 yıllık bir hoperlörde sıkıntı çıkarır. Z506 da hava portu var basslar daha net alırsın ve ne olursa olsun Z532 2.1 Z506 5.1 Z532 40rms Z506 75rms öyle düşün.