Logitech z-523 vs z-506

Berat Yaman

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba daha çok müzik dinlemek için ve bilgisayarda kullanacağım kaliteli ses veren bir sistem arıyorum. Araştırmalarım sonucu şu www.vatanbilgisayar.com: Logitech Z-506 5+1 75W Rms Surround 3D Speaker - Vatan Bilgisayar sistemi buldum ve almaya karar verdim fakat daha sonradan şu sistemi www.vatanbilgisayar.com: Logitech Z-523 2+1 360 Derece Ses Sistemi (Siyah) - Vatan Bilgisayar gördüm. Aklıma takılan birkaç bir şey oldu dolayısı ile. Şimdi;
1- Neden biri 5+1 ve watt olarak çıkış gücü yüksek olmasına rağmen daha ucuz.
2- Hangisi ile daha kaliteli müzik dinleyebilirim. ( Bass lar bozulmadan, sesi daha temiz olan vs. )
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

z 523 de çift subwoofer var hem önde hemde altında. Ben z906 kullanıcısı olarak z523 almanı öneririm.

Daha fazla hoparlör olmasının şöyle bir avantajı var. Evde sinema ortamı yapabilirsin. Müzik oyun film vs. için bence çift hoparlörde yeter. Ben z-906'yı %80 2.1 kullanıyorum. Ayrıca z-523'ün avantajı çift subwoofer olması. Basslı müzikleri seviyorsan ve bassta boğulmaları sevmiyorsan z-523 bass konusunda z-506 dan önde bizzat test ettim.

Benim haporleri koyacağım alan zaten fazla geniş değil. O yüzden z-523 daha mantıklı gibi duruyor. Peki z-523 ün daha düşük watt olması bass olmayan şarkılarda daha düşük bir ses çıkışı mı demek oluyor.

Benim bildiğim o watt sesin max değeri. z-523 seni üzmez sesi bası iyi.

Z 523 de çift subwoofer var hem önde hem de altında. Ben Z906 kullanıcısı olarak Z523 almanı öneririm.

Verdiğin bilgi yanlış. Bende Z532 var bir kullanıcı olarak yorum yapıyorum. Z532 de 1adet subwoofer bulunmakta 1 adet ise pasif subwoofer bulunmakta. Ayrıca Z532 yüksek seste bozmaya başlıyor ve ortalama seste ise tizler o kadar keskin değil. Ben 506 alacağım Z506'nın subwooferi daha iyi. Çünkü bu hoperlörler 10 yıllık hoperlörler pasif radyatör 10 yıllık bir hoperlörde sıkıntı çıkarır. Z506 da hava portu var basslar daha net alırsın ve ne olursa olsun Z532 2.1 Z506 5.1 Z532 40rms Z506 75rms öyle düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…