Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.782 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 5 Ocak 2023 #1 Logitech Z120 Stereo hoparlör alınır mı? Bütçe: 200-400 TL arası. @kino https://www.hepsiburada.com/logitech-z120-usb-2-0-stereo-hoparlor-beyaz-pm-bd130840?magaza=Hepsiburada Son düzenleme: 5 Ocak 2023
Logitech Z120 Stereo hoparlör alınır mı? Bütçe: 200-400 TL arası. @kino https://www.hepsiburada.com/logitech-z120-usb-2-0-stereo-hoparlor-beyaz-pm-bd130840?magaza=Hepsiburada
Cozen24 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 1.613 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #2 Hocam muhtemelen idare edecek bir ses kalitesi sunuyordur. Yani sadece duymak için alıyorsanız tercih edilebilir. Onun dışında ben Z213 kullanıyordum, JBL Flip 5'in sesinin daha iyi olduğunu fark edince söktüm komple yer kaplıyor diye.
Hocam muhtemelen idare edecek bir ses kalitesi sunuyordur. Yani sadece duymak için alıyorsanız tercih edilebilir. Onun dışında ben Z213 kullanıyordum, JBL Flip 5'in sesinin daha iyi olduğunu fark edince söktüm komple yer kaplıyor diye.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.782 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 5 Ocak 2023 #3 Cozen24 dedi: Hocam muhtemelen idare edecek bir ses kalitesi sunuyordur. Yani sadece duymak için alıyorsanız tercih edilebilir. Onun dışında ben Z213 kullanıyordum, JBL Flip 5'in sesinin daha iyi olduğunu fark edince söktüm komple yer kaplıyor diye. Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'da dizi-film, Spotify'da müzik dinlerim. Ses kalitesi önemli. Logitech veya başka marka hoparlör önerisi verebilir misiniz?
Cozen24 dedi: Hocam muhtemelen idare edecek bir ses kalitesi sunuyordur. Yani sadece duymak için alıyorsanız tercih edilebilir. Onun dışında ben Z213 kullanıyordum, JBL Flip 5'in sesinin daha iyi olduğunu fark edince söktüm komple yer kaplıyor diye. Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'da dizi-film, Spotify'da müzik dinlerim. Ses kalitesi önemli. Logitech veya başka marka hoparlör önerisi verebilir misiniz?