Logitech Z213 alınır mı?

Creative'de denk gelebilir.
Mesela şu ürüne 250 istiyor sahibi: Facebook Marketplace: İstanbul - Speakers & Subwoofers - Creative 5+1 ses sistemi
Creative 5.1 ses sitemi için çok uygun.
2.1 için de 150-180 arası fiyatlar var.

Farklı şehirdeyim eğer sıfır alırsam Creative düşünüyorum bir arkadaşımda önermişti lakin şimdi düşünmüyorum. 150 TL civarında Z213 nasıl onu danışmak istedim ve kaldı ki bende 5+1 var cızırtıdan dolayı kullanmıyorum.

İkinci elde uygun Creative epey var. Creative varken Creative alınır.
100 liralık şu stereo set bile canavar gibi: Facebook Marketplace: İzmir - Speakers & Subwoofers - Creative PC hoparlörü
Tavsiyem 160 liraya şu 2.1: Facebook Marketplace: İzmir - Home Theater Systems - CREATİVE A320
Pazarlık da yaparsınız.
140 lira 2.1: Facebook Marketplace: Bursa - Speakers & Subwoofers - CREATIVE 2.1 SES SISTEMI
100 lira 2.1: Facebook Marketplace: Bursa - Speakers & Subwoofers - Creative 2+1 ses sistemi

Yani böyle şeyler varken ne gerek var Logitech'e?

Son düzenleme:
Ben kullanıyorum. Gayet memnunum. Bass'lar oldukça güzel. Zaten ayarını yapabiliyorsunuz. 120 TL gibi bir fiyata almıştım 2018 Aralık ayında.

İkinci elini bir tanesini 180 TL ye diğerini 150 TL ye buldum ben piyasa malum. Ne diyorsun sence alınır mı?

Hocam çok pahalı ikinci el için ya. İyidir hoştur, sıfır deseniz hadi ona da tamam denebilir ama ikinci ele verilmez o fiyat. Biraz bekleyip üstüne ekleyip sıfır alın derim. İkinci el işine girmeyi hiç sevmiyorum şahsen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı