kemal68 Kilopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2018 #1 Logitech Z213 hoparlör aldım. Hoparlörden devamlı patlama sesine benzer sesler geliyor, sesi sıfır yapsam bile geliyor, bazen düzeliyor kendiliğinden. Bu sorunu nasıl düzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2018
Logitech Z213 hoparlör aldım. Hoparlörden devamlı patlama sesine benzer sesler geliyor, sesi sıfır yapsam bile geliyor, bazen düzeliyor kendiliğinden. Bu sorunu nasıl düzeltirim?
Cursedblood Megapat Katılım 4 Ekim 2016 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 17 Eylül 2018 #2 Merhaba, cihazı sıfır mı aldınız, ikinci el mi? Ne kadar süredir kullanılıyor?
kemal68 Kilopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2018 #3 Cursedblood dedi: Merhaba, cihazı sıfır mı aldınız, ikinci el mi? Ne kadar süredir kullanılıyor? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hoparlör kablosu PSU kablosuna değiyormuş ondan yapıyormuş. Sıfır aldım 1-2 ay oldu
Cursedblood dedi: Merhaba, cihazı sıfır mı aldınız, ikinci el mi? Ne kadar süredir kullanılıyor? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hoparlör kablosu PSU kablosuna değiyormuş ondan yapıyormuş. Sıfır aldım 1-2 ay oldu
Cursedblood Megapat Katılım 4 Ekim 2016 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 3 Ekim 2018 #4 Sorunu çözmenize sevindim.