harajukubarbie Megapat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 999 Çözümler 2 14 Ekim 2021 #1 Logitech Z313 2+1 hoparlörümün körükleri yırtıldı ve maalesef ki yaşadığım yerde bu tür şeyleri tamir eden yer bulamadım. İnternetten körük satın alıp ben tamir edebilir miyim?
Logitech Z313 2+1 hoparlörümün körükleri yırtıldı ve maalesef ki yaşadığım yerde bu tür şeyleri tamir eden yer bulamadım. İnternetten körük satın alıp ben tamir edebilir miyim?
KS KS harajukubarbie Megapat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 999 Çözümler 2 6 Kasım 2021 #11 scopeeee dedi: Sadece körüğü değiştirdi. Arkadaşın bulunduğu şehirde bu işleri yapan bir tamirci yokmuş. Açıkçası ben Ankara'da bile biraz aradım bulmak için. Genişletmek için tıkla... Sanırım kendim yapmak dışında bir şey kalmıyor geriye fakat körükleri neye göre alacağımı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
scopeeee dedi: Sadece körüğü değiştirdi. Arkadaşın bulunduğu şehirde bu işleri yapan bir tamirci yokmuş. Açıkçası ben Ankara'da bile biraz aradım bulmak için. Genişletmek için tıkla... Sanırım kendim yapmak dışında bir şey kalmıyor geriye fakat körükleri neye göre alacağımı bilmiyorum.
scopeeee Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 492 9 Kasım 2021 #12 Silinen üye dedi: Sanırım kendim yapmak dışında bir şey kalmıyor geriye fakat körükleri neye göre alacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Boyutuna göre satılıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sanırım kendim yapmak dışında bir şey kalmıyor geriye fakat körükleri neye göre alacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Boyutuna göre satılıyor diye biliyorum.
KS KS harajukubarbie Megapat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 999 Çözümler 2 9 Kasım 2021 #13 scopeeee dedi: Boyutuna göre satılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Boyutunu nasıl öğrenebilirim? Artı 0 Eksi
scopeeee dedi: Boyutuna göre satılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Boyutunu nasıl öğrenebilirim?
scopeeee Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 492 9 Kasım 2021 #14 Yazarak anlatması zor olacağı için internette böyle bir görsel buldum. Bu şekilde ölçebilirsiniz. Dosya Ekleri hoparlör körük.jpg 11,2 KB · Görüntüleme: 91 Artı 0 Eksi