P PrimeAnafor Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #1 Olması gereken bu mudur yoksa problem mi var bilmiyorum ancak Logitech marka Z313 50W model 2.1 hoparlörüne güç verdiğimde fişe taktığımda "pıt pıt" diye ses geliyor bilgisayara herhangi bir şekilde bağlamasam bile sürekli geliyor. Nedeni nedir?
Olması gereken bu mudur yoksa problem mi var bilmiyorum ancak Logitech marka Z313 50W model 2.1 hoparlörüne güç verdiğimde fişe taktığımda "pıt pıt" diye ses geliyor bilgisayara herhangi bir şekilde bağlamasam bile sürekli geliyor. Nedeni nedir?
alperentomtom Zeptopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #2 Aynı sorun bende de var, garantiye göndereceğim çözülmezse iade edeceğim.
P PrimeAnafor Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #3 alperentomtom dedi: Aynı sorun bende de var, garantiye göndereceğim çözülmezse iade edeceğim. Genişletmek için tıkla... hocam ben dayanamadım iade ettim çok rahatsız edici
alperentomtom dedi: Aynı sorun bende de var, garantiye göndereceğim çözülmezse iade edeceğim. Genişletmek için tıkla... hocam ben dayanamadım iade ettim çok rahatsız edici