Logitech Z313 ses patlıyor

Hey maşallah 4080CODEc heleki 384KHz destekliyor anakartınız bayağı iyi, yalnız kullanacağınız sesi ne amaçla kullanacaksınız ses kasmak için mi yoksa normal oyunlardaki etkileşim seslerinimi.

Z333'teki hoparlörlerde üst kısımda ki o küçük alanlar tweeter tiz değil hocam süs sahte yani bildiğiniz süs görünüm için yapılmış.

1.5 sene kullandım bence hoparlör bana göre kaliteli değil. Bu arada ses işi herkese göre değişir sizin beğendiğinizi ben beğenmeyebilirim aynı şekilde siz de benim beğendiğim sizin hoşunuza gitmeyebilir. Bana göre boğuk ve tiz konusunda çok zayıf bir hoparlör.

Z333'teki hoparlörlerde üst kısımda ki o küçük alanlar tweeter tiz değil hocam süs sahte yani bildiğiniz süs görünüm için yapılmış.
Aaa gerçekten öyleymiş, işlevsel değil, dekoratif amaçlıdır yazıyormuş özelliklerinde.
Ama bass'ı kıstığınız zaman boğukluk gidiyor, ben yüksek bass'lı müzikler sevdiğim için bass'ı dibine kadar hissetmek hoşuma gidiyor.

Hey maşallah 4080CODEc heleki 384KHz destekliyor anakartınız bayağı iyi, yalnız kullanacağınız sesi ne amaçla kullanacaksınız ses kasmak için mi yoksa normal oyunlardaki etkileşim seslerinimi.
Karma diyebiliriz ama öyle çok detay arayan birisi değilim.

Hoparlör yerine basslı kulaklık alsanız çok daha iyi olurdu. Hoparlörde ses boğulması oluyor.
Ben kulaklık kullanmayı pek sevmiyorum, özellikle bilgisayar başında saatlerce zaman geçiren biri olarak o aleti kafamda saatlerce tutmak istemiyorum. Ek olarak da saçımı bozuyor ya.

Ben kulaklık kullanmayı pek sevmiyorum, özellikle bilgisayar başında saatlerce zaman geçiren biri olarak o aleti kafamda saatlerce tutmak istemiyorum. Ek olarak da saçımı bozuyor ya.

O zaman kulak içi tercih edin kulaküstünden daha iyi olur saçıda bozmaz.

Oda saatlerce takılmıyor, rahatsız ediyor, özetle hoparlör kullanımı şart benim için, konfordan taviz vermem pek.

Kalitesi belki yeterli olmayabilir ama plastiği küçük silikonu kulağına uyan kulak içi işini görür ben takıp denemiştim küçük silikonla konfor konusunda %100dü çok rahattı kulağımda bir şey yok gibi hafifti

İlla kulaklığı taktıracaksın yani bana.
Yok almayayım, kaliteli kulak içi kulaklığımda var, mecbur takmadıkça kullanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…