harajukubarbie Megapat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 999 Çözümler 2 14 Ağustos 2021 #11 SeRReSss dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Şey şunu da merak ettim. Yaptırırken her hangi parça çalınımı söz konusu olabilir mi?
SeRReSss dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Şey şunu da merak ettim. Yaptırırken her hangi parça çalınımı söz konusu olabilir mi?
SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.443 Çözümler 9 14 Ağustos 2021 #12 Silinen üye dedi: Şey şunu da merak ettim. Yaptırırken her hangi parça çalınımı söz konusu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ses sistemi dükkanlarının öyle bir şey yapacağını hiç sanmıyorum. Çünkü zamanında bu işlerle bende ilgileniyordum.
Silinen üye dedi: Şey şunu da merak ettim. Yaptırırken her hangi parça çalınımı söz konusu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ses sistemi dükkanlarının öyle bir şey yapacağını hiç sanmıyorum. Çünkü zamanında bu işlerle bende ilgileniyordum.
harajukubarbie Megapat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 999 Çözümler 2 14 Ağustos 2021 #13 SeRReSss dedi: Ses sistemi dükkanlarının öyle bir şey yapacağını hiç sanmıyorum. Çünkü zamanında bu işlerle bende ilgileniyordum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
SeRReSss dedi: Ses sistemi dükkanlarının öyle bir şey yapacağını hiç sanmıyorum. Çünkü zamanında bu işlerle bende ilgileniyordum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.