Logitech Z407 alınır mı?

Envert

Hectopat
Daha fazla  
Hikaye oyunları için almak istiyorum. Ses seviyesi benim için önemli değil ses kalitesi önemli. Müzik ve film izlerken de zevk verirse güzel olur. Tavsiyeleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
İş yerin için aldım tizleri geride kalıyor basslar fazla ve ayarlanmıyor berbat bence. Z407 almanı önermem.

İş yerin için aldım tizleri geride kalıyor basslar fazla ve ayarlanmıyor berbat bence. Z407 almanı önermem.
Z313 nasıl acaba veya başka ne olabilir ben de ilk defa hoparlör alacağım şimdiye kadar hep kulaklık kullandım.

Z313 nasıl acaba veya başka ne olabilir ben de ilk defa hoparlör alacağım şimdiye kadar hep kulaklık kullandım.

Hiçbir fikrim yok ama gidip MediaMarkt vatan gibi büyük mağazalarında yakından inceleyebilirsin. Ben yazılıp çizilene aldanıp almıştım bence gidip bakmak en doğrusu.

Hiçbir fikrim yok ama gidip MediaMarkt vatan gibi büyük mağazalarında yakından inceleyebilirsin. Ben yazılıp çizilene aldanıp almıştım bence gidip bakmak en doğrusu.

Samsung HW-C450 alıcam muhtemelen​

İfadeler: fiu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…