Merhabalar,sigortayı aldığım televizyoncuya gittim. Devreyi tamir etmenin 300tl tutacağını söyledi bende geri döndüm. Sorum şu şu an amfi devresine 12-14V 5A olan güç kaynağından güç verirsem elimde kalırmı. Güç Devresini kendim tekrardan yapacağım için amfi devresini bozmak istemiyorum.
Ben Logitech z523 ümü portatif yapmakla uğraşmıştım bir ara. önce 13.8V 10A adaptör ile çalışıp çalışmadığını denedim sonra motosiklet aküsü takmıştım 1 ay o şekilde kullanıp normale çevirmiştim. Dikkatlice bağlarsanız sorun olmaz. yaklaşık 6 sene önce bu videodan ilham almıştım:
Sorun olacağını sanmıyorum.
Yani elimde olsa denerim tabii ki ama mevcut adaptör bile zor çalışıyor. Bir de elimde orijinal güç kaynağındaki kondansatörün aynısından var. Karşılaştırdığımda karttaki sanki biraz şişmiş gibi duruyor, arıza bununla alakalı olabilir mi?
Yani elimde olsa denerim tabii ki ama mevcut adaptör bile zor çalışıyor. Bir de elimde orijinal güç kaynağındaki kondansatörün aynısından var. Karşılaştırdığımda karttaki sanki biraz şişmiş gibi duruyor, arıza bununla alakalı olabilir mi?