- Makaleler
 - 1

Daha fazla  

- Meslek
 - Elektronik Mühendisi

Sorunu epeydir yaşıyorum aslında. Ama Logitech Z506 ses sisteminden mi, yoksa anakart dahili ses kartından mı emin olamadım. Deneyebileceğim farklı ses sistemi yok. Bir tane de Logitech Z120 var. Onunla deneyince sorun olmuyor ama onda subwoofer yok.
Bilgisayarı açarken güç düğmesine bastığım anda "GÜM" sesi geliyor. Aynı şekilde kapatırken de. Açarken hoparlör kapalı olunca ses gelmiyor. Açıldıktan sonra hoparlörü açınca bu şekilde ses çıkmıyor. Daha önceden konusu açılmış aynı ses sitemiyle alakalı.

www.technopat.net

Açıklamada Z506 diye belirtilmiş. Kablolarını yanlış mı bağlıyorum, yoksa yazılımsal mı sorun yaşıyorum bilemedim.
Anakartım MSI H310M Pro-M2. Dahili ses kartı var üzerinde. Sürücü güncel, Nahimic de kurulu. Ancak anlam veremediğim şekilde patlama sesi gibi ses geliyor. Boşluğuma geldiğinde yüreğim hopluyor. Bu durumla karşılaşan oldu mu? Ne yapabilirim?

Bilgisayarı açarken güç düğmesine bastığım anda "GÜM" sesi geliyor. Aynı şekilde kapatırken de. Açarken hoparlör kapalı olunca ses gelmiyor. Açıldıktan sonra hoparlörü açınca bu şekilde ses çıkmıyor. Daha önceden konusu açılmış aynı ses sitemiyle alakalı.
Ses sisteminden gelen patlama sesleri - Cretaive SB Zx
PC açılırken, kapanırken, uyku moduna giderken ve uyanırken Logitech Z506 ses sisteminin hoparlörlerinden çat-çut, pat-put gibi sesler geliyor. Bomba patlıyormuş gibi oluyor. Öyle böyle değil. Çok rahatsız ediyor. Yapmam gereken ayar falan var mı? Yardımcı olabilir misiniz?  AnakartM5A97 EVO...
				Açıklamada Z506 diye belirtilmiş. Kablolarını yanlış mı bağlıyorum, yoksa yazılımsal mı sorun yaşıyorum bilemedim.
Anakartım MSI H310M Pro-M2. Dahili ses kartı var üzerinde. Sürücü güncel, Nahimic de kurulu. Ancak anlam veremediğim şekilde patlama sesi gibi ses geliyor. Boşluğuma geldiğinde yüreğim hopluyor. Bu durumla karşılaşan oldu mu? Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör: