PcKologX Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.946 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2016 #1 Sorularınızı yanıtlayabilirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sorularınızı yanıtlayabilirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R Resurrectionn Hectopat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 63 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Kasım 2016 #2 Hocam merhaba. Bende bu sistemden alacağım. Ben çoğunlukla dizi film izliyorum filmler deki ses kalitesi nasıl? Logitech z506 ile bunun arasında kaldım açıkçası.
Hocam merhaba. Bende bu sistemden alacağım. Ben çoğunlukla dizi film izliyorum filmler deki ses kalitesi nasıl? Logitech z506 ile bunun arasında kaldım açıkçası.