Logitech Z533 vs Logitech Z407

poten_za

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I5 12400f - Asus B660 Prime B-660 Plus D4 - Zotac 3070 Ti - CM Masterbox TD500 V2 Mesh - 2x16 Netac DDR4 3600mhz - Asus TUF VG27AQ
İki ürün arasından hangisini tercih edersiniz? Kullanan arkadaşlar hangilerini önerir? Yardımcı oılursanız sevinirim. Farklı öneriniz varsa yine olabilir.

Hocam z407 80w lık ve kablosuz bence kullanımı daha kolay olur senin içinde diğeri biraz uğraştırıcı geldi. Ses kalitesi olarak da çok farkları yok gibi aslında insanlar genel olarak ikisinide beğenmiş.

Z533 için subwoofer da sorun olduğu ve garantiye gittiği yorumlarını okudum. Z407 dediğim gibi kumandasının kablosuz olması büyük avantaj.

Z533 için subwoofer da sorun olduğu ve garantiye gittiği yorumlarını okudum. Z407 dediğim gibi kumandasının kablosuz olması büyük avantaj.
Evet Z533 bir tık kumar gibi ya olursa diye düşünürsün hep. Ama sen bilirsin.

@poten_za
Hangisini aldınız hocam, ben açıkçası tasarım olarak Z533 beğendim kısa zamanda da sipariş vermeyi düşünüyorum.

Hocam ikisini de almadım. Logitech Z407 için bass çok yüksek deniyor ve özellikle vocal sesleri bastırdığı söyleniyor. Z533 ise kumandası kablosuz değil çünkü amacım biraz da kablodan kurtulmak idi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı