Logitech Z623 nasıldır?

omer_hatay

Kilopat
Makaleler
1
Logitech Z623 almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. Performansı sizce nasıldır? Fiyatını hak ediyor mu? Max 1500TL civarı ses sistemi önerir misiniz?

Genellikle televizyon için kullanacağım Bluetooth fazla önemli değil ama olursa tadından yenmez.

Ben bugüne kadar Logitech marka bir ürün alıp sonrasında pişman olduğumu hatırlamıyorum. Seçmiş olduğun ürün gayet güzel. Fakat 5+1 ve üstünü destekleyen filmlerden streo ses almak benim için yeterlidir diyorsan bu ürünü al. Eğer yetersiz diyorsan 5+1 ve üstü sistemlere yönelmeni tavsiye ederim. Ben yıllardır Z5500 ürünü kullanıyorum halen memnunum.

Ben bugüne kadar Logitech marka bir ürün alıp sonrasında pişman olduğumu hatırlamıyorum. Seçmiş olduğun ürün gayet güzel. Fakat 5+1 ve üstünü destekleyen filmlerden streo ses almak benim için yeterlidir diyorsan bu ürünü al. Eğer yetersiz diyorsan 5+1 ve üstü sistemlere yönelmeni tavsiye ederim. Ben yıllardır Z5500 ürünü kullanıyorum halen memnunum.

5.1 olarak bütçemi aşmayan Z607'yi gördüm, fakat benim için önemli olan subwoofer 50W yazıyor. Biraz güçsüz gibi geldi gözüme, bu fiyatlara sizin önerdiginiz ses sistemi var mı?

Evet Z607 modelinin subwoofer gücü değer olarak diğerlerinden daha düşük. Çünkü hazır sistemlerde 2+1 ürünler müzik odaklı (subwoofer güçlü) olur, sinema sistemleri 5+1 ve üstü Surround, oyun ve film odaklı (subwoofer uydularla dengeli) olur. Bunu aşabilmenin en güzel yolu deck sistem toplamaktır o da maalesef maliyetli bir iş. Yani anlatmak istediğim şey bahsettiğin fiyat aralığında hepsini bir arada bulamazsın. Z 607 modelinin senin için artısı hem istemiş olduğun BT bağlantısı var hem de SD kart ve kablo bağlantısı var. Eksi tarafı Z 623 modeline göre daha az bass vuracak. Ses konusu çok kişisel bir olduğu için tavsiyeside zordur. Sana önerebileceğim iki sistemide yerinde deneyerek karar vermen. Kendi fikrimde, ben olsam 5+1 alırdım yani Z607.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı