Satılık Logitech Z906 5+1 DTS THX ses sistemi

Gunerozcan07

Kilopat
Daha fazla  
SATILMIŞTIR..
Ürünü 20.11.2017 tarihinde sanalmarketim'den satın alınmıştır. Garantisi bitmiştir.

1, 5 sene önce kutusuna kaldırılmış ve kullanılmamıştır. Farklı şehre taşınıldığı için kullanılmıyor. Garajda durmakta olan ürünümü satmaya karar verdim.

Ses kalitesi olarak muazzam bir ses sistemidir? Çok fazla açmaya imkan vermiyor. Malum apartmanda çok şikayet olur. Bilgisayarınızdan ses kartı ve optik kablo ile giriş yapıldığı zaman ses çok daha berrak ve güzel gelmektedir.

Çok az kullanılmış bir sistemdir. Çok temizdir. Kutusu ve tüm aparatlarıyla eksiksiz bir şekilde muhafaza edilmiştir. Kutusu dışında sıfır aldığımda bana nasıl geldiyse size de aynı orijinal kutusuyla birlikte korunaklı bir şekilde gelecektir.

İsteyen gelip test edipte alabilir.

Herhangi bir problemi ya da arıza durumu yoktur. Tüm özellikleri çalışmaktadır.

Belki de piyasada bulunan en temiz ve tüm aksesuarlarıyla birlikte saklanan bir ürün olmaya adaydır.

+++++Yanında 1 adet Philips optik kablo hediye verilecektir.+++++

++++Ekstra olarak yanında 3 metre X 2 = 6 metre uzatma kablosu da hediye olarak verilecektir.++++

Fiyat: 2.159 TL.
0541 315 43 76.
Kırklareli/ lüleburgaz.

10.JPG
IMG_5338.JPG
1.JPG
2.JPG
4.JPG
6.JPG
5.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın ilanı baltalamak gibi bir niyetim yok ama Z906' nın sıfırı şu an Teknosa' da 2650 lira. Siz ise 2.5 yıllık hoparlöre 2100 istiyorsunuz.
Eğer fiyatta güncelleme yaparsanız daha kolay satabilirsiniz. Hayırlı satışlar.

Yanlış anlamayın ilanı baltalamak gibi bir niyetim yok ama Z906' nın sıfırı şu an Teknosa' da 2650 lira. Siz ise 2.5 yıllık hoparlöre 2100 istiyorsunuz.
Eğer fiyatta güncelleme yaparsanız daha kolay satabilirsiniz. Hayırlı satışlar.
Evet doğru diyorsunuz da şuan Sahibinden de heran satılmak üzere. 14 kişi favoriye eklemede duruyor. 2000 TL gibi bir miktara bırakıyorum. Bayramdan sonra alacak bir kişi var. Ayrıca kargo ücreti ödeyecek. Yani ürün zaten sıfıra çok yakın. 700 TL az para değil. 700 TL ye millet başka bir ihtiyacını görür.
Bu sizin düşünceniz tabiki siz sıfırını alabilirsiniz. Ben sattığım ürünün arkasındayım. Teşekkürler...
sisteminize baktım da güzel bir sistem gibi duruyor ? Acaba memnun musunuz bu işlemciden ? Bende yakın zamanda alabilirim de. B350 anakart ile overclock oluyor mu ? Oyunlarda zorlanma yaşadınız mı hiç ?

Son düzenleme:
Evet doğru diyorsunuz da şuan Sahibinden de heran satılmak üzere. 14 kişi favoriye eklemede duruyor. 2000 TL gibi bir miktara bırakıyorum. Bayramdan sonra alacak bir kişi var. Ayrıca kargo ücreti ödeyecek. Yani ürün zaten sıfıra çok yakın. 700 TL az para değil. 700 TL ye millet başka bir ihtiyacını görür.
Bu sizin düşünceniz tabiki siz sıfırını alabilirsiniz. Ben sattığım ürünün arkasındayım. Teşekkürler...
sisteminize baktım da güzel bir sistem gibi duruyor ? Acaba memnun musunuz bu işlemciden ? Bende yakın zamanda alabilirim de. B350 anakart ile overclock oluyor mu ? Oyunlarda zorlanma yaşadınız mı hiç ?
İşlemciden çok memnunum. Şu an tüm çekirdekler 3.8 GHZ olarak kullanıyorum ve stok Ryzen 5 2600' den biraz daha iyi performans veriyor.
Ama anakarttan mıdır yoksa işlemciden mi bilmem, 1.4V verdiğim halde 3.8 GHZ üstüne çıkamadım.

overclock yapılır yani değil mi ? kaç liraya almıştınız işlemciyi ? şuan 850 tl civarında

Ürün 2100 TL ye istanbula satılmıştır ...!

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı