Logitech Z906 çok ısınıyor

attractive

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İzmir
Selamlar. Z906 sahibiyim, sesi kısık dinlediğim halde çok ısınıyor arka soğutma tarafı. Bu İzmir sıcağında bir de bu kadar ısınması normal mi? El yakacak kadar ısınıyor?

Selamlar. Z906 sahibiyim, sesi kısık dinlediğim halde çok ısınıyor arka soğutma tarafı. Bu İzmir sıcağında bir de bu kadar ısınması normal mi? El yakacak kadar ısınıyor?
5'li küçüklerin evet, 1'li subw ise arka paneli açıp biraz tozunu alabilirsin, ısınması normal bu havada - ev iç sıcaklığı 30 derecelerde değil mi? Bir de beton duvar yanındaysa oh yumurta kuluçka makinesi.

cuma günü aldım ürünü. sadece subwoofer ısınıyor evet oda baya bi sıcak üstüne odamda küçük olunca subwooferda masanın altında duvara yakın olduğundan

arkasına kasa fanı taksam iş görür mü acaba yabancı forumlarda yapan var

Ben sevmek ufak tefek modifikasyon, sen yapmak bunu, paylaşmak burada rehber olarak, ancak unutmamak sonradan toz toz olacak içerisi üf üf.

Subwoofer'ın arka panelinde tüm elektrik aksamı, 3-4 tane heatsink/ısı dağıtıcı da var, yani kışın seni mutlu edecektir fakat şu an ateş seni çağırıyor.

Z5500 de soğutucu vardı. Buna koymamaları üzdü

Z5500 de soğutucu vardı. Buna koymamaları üzdü
Kolu komşu eski bir süpürge veya saç kurutma atarsa onun havalanadırma plakalarıyla toz tutucu yapabilirsin, o zaman subw için koymak istediğin fan içeriyi aşırı toza boğmaz. Yerden de yükseltmen veya yükseğe koyman iyi olur işte.

Mantıklı cevapların için teşekkür ederim.

Bende de z906 var ve çok ısınıyor. PC açık, hiçbir ses yokken, hoparlörün açık konumda olması ısınması için yeterli. Üzüldüğüm şey gereksiz elektrik harcaması. Optik kablo takılıydı en son. şimdi onu çıkarıp analog ses kablosu taktım. Böyle de ısınma olacak mı diye kontrol edeceğim.

Evet boştayken bile ısınıyor garip cihaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…