ömür kartal Kilopat Katılım 8 Kasım 2013 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2015 #1 Merhaba, anakartım ASUS M5A99X EVO. Dahili ses kartını kullanıyorum. Logitech z906 için harici bir ses kartı almam iyi olur mu? Anakartın 5.1 ses çıkışı ve optik çıkışı mevcut ses kartı takınca daha iyi bir ses alır mıyım ya da gerek yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2015
Merhaba, anakartım ASUS M5A99X EVO. Dahili ses kartını kullanıyorum. Logitech z906 için harici bir ses kartı almam iyi olur mu? Anakartın 5.1 ses çıkışı ve optik çıkışı mevcut ses kartı takınca daha iyi bir ses alır mıyım ya da gerek yok mu?
alppc Hectopat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 53 Yer Sanane napıcan çok mu merak ediyon? Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sapıklık Çapkınlık 10 Nisan 2015 #2 Daha iyi ses alabilirsin ama altı üstü bir ses için kart takmaya gerek yok bence. Ona vereceğin parayı başka bileşenlere verebilirsin.
Daha iyi ses alabilirsin ama altı üstü bir ses için kart takmaya gerek yok bence. Ona vereceğin parayı başka bileşenlere verebilirsin.