Logitech z906 için ses kartı tavsiyesi

Furkanyıldıray

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle z5500 ü hiçbir yerde bulamadığım için mecburen z906 alıcam. Kullananlar yada test edenler var mı? Ürün iyi performansı var mı? Benim dinleme şansım olmadı şuana kadar ve ses kartı olara kda:
Creative pcı-e ses kart almayı düşünüyorum. Sizin daha iyi bir tavsiyeniz varsa söler misiniz , birde ana kartımda bu ses kartına uygun pcı-e exp. yuvası varmıdır ki? Ana kartım asus m5a97 Le r2.0.

Ustaların yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Z906 muhteşem bir ses sistemidir. Size bir tavsiyem var. Ses sistemini alın sadece şimdilik. Anakartınızda optik ses çıkışı mevcut bir deneyin. Eminim çok güzel bir performans sunacaktır. Sizi tatmin etmez ise bir ses kartına yönelin.

Önerin için çok teşekkürler , bir sorum daha var bu ses kartı performansı iyi midir? Bir de ana kartımın çıkışlarına uyar heralde pcıex1-2 birde pcıex16-2 yavası var. Uygun olanı vardır büyük ihtimalle daha iyi bir ses kartı biliyorsanız söyleyebilirsiniz. Ama fiyatı 450 yi geçmese iyi olur. Herkesin yorumlarını bekliyorum. Tecrübesizim kusura bakmayın, umarım derdimi anlatabilmişimdir. Creative sb z pcı-e veya creative sb zx pcıe arasında ne gibi farklar var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…