Logitech'in hangi kulaklığı alınmalı?

CemreDemir

Hectopat
Iyi geceler herkese.

Ben kardeşime hediye olarak oyuncu kulaklığı almak istiyorum ama hangisini almalıyım bilmiyorum. Kardeşim genelde kendi kendine müzik kaydı yapıyor, skypeten arkadaşlarıyla görüşüyor, arada bir video atıyor youtube'a ve oyun oynuyor.

Ben Logitech'in 2 kulaklığını sevdim hoşuma gitti ama hangisini alacağım bilmiyorum çünkü fazla bir bilgim yok sizden yardım istiyorum.

Şimdi yukarıda söylediğim özelliklere bakarak ben hangi ürünü hediye almalıyım? Logitech G430 mu almalıyım kardeşime yoksa G35 mi? Ve neden almalıyım? Yani hangi özelliği diğerinden iyi?

Teşekkürler.

Öncelikle kendiminde kullandığı Logitech G633 diğerlerinden şıklığı,çift surround sertifikası ile ayrılmakta ben G633 tavsiye ediyorum. Logitech G35 in kronik olarak ağırlık,terletme,padlerinin dökülme sorunu var diye birçok forumda gördüm. Padleri yurt duşundan 3-4 dolara temin edebiliyorsunuz fakat kargo falan sıkıntı.Yerinizde olsam Hyperx Cloud 1-2 yede göz atardım.

G633 çok güzel tam istediğim şekilde ama o çok pahalı gibi ya sanki Şimdiden o kadar pahalı alırsam 3-4 yıl sonra araba almam gerekir 300 TL altı kaliteli ve güzel bir şey arıyorum. G430 görüntüsü renk hoşluğundan dolayı çok hoşuma gitmişti ama mikrofonu, ses kalitesi kalitesiz ve düşük çıkarsa boşa para vermiş olacağım.

OxiChampion veya wtcn koduyla Hyperx Cloud 2 yi 329 TL'ye temin edebilirsiniz.Açıkcası G430 da Cloud 2 de çok iyidir siz karar verin.

Bilmiyorum ya G430 alırım büyük ihtimal görüntüsü çok hoşuma gittiğinden dolayı hem fazla pahalıda değil.

Kötü çıkarsada nazar boncuğu olsun, geri gönderirim sorun kalmaz. 2-3 yıllık sigorta/garanti kapsamına koyarım kulaklığı

Ben g430 aldım mikrofonundan şikayetçiyim skypta arkadaşlarımla konuşurken arkadaşlarım sokaktaki sesleri benim sesimden daha net duyuyor her yolu denedim genelde herkes aynı şeyi söylüyor AM RADYO kalitesi yap diyorlar fakat sorun çözülmedi usb adaptöründen takılınca böyle sorun çıkıyor. Yerinde olsam. Ya G930 yada Razer alırdım.

Bence Hyper x cloud 2 almalısın. Birtek mikrofonu biraz kötü ancak berbat değil.
Mikrofonu iyi olsun istersen de Razer Kraken Usb alabilirsiniz ama cloud 2 en iyisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…