M Megaman Decapat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 3 28 Ekim 2018 #1 Merhaba, arkadaslar logo veya bannerì en iyi hangi programla yaparim?
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2018 #2 Banner için Photoshop, Logo için Photosop ve İllustrator.
tNcr Kilopat Katılım 20 Mart 2015 Mesajlar 318 Çözümler 1 28 Ekim 2018 #3 İllustrator tavsiye ederim.
M Megaman Decapat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 3 28 Ekim 2018 #4 Photoshop veya baska programdan pek anlamiyorum. Ucret karsiliginda nerde yaptirabilirim?
furkanzss Kilopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 41 28 Ekim 2018 #5 Megaman dedi: Photoshop veya baska programdan pek anlamiyorum. Ucret karsiliginda nerde yaptirabilirim? Genişletmek için tıkla... Megaman dedi: Photoshop veya baska programdan pek anlamiyorum. Ucret karsiliginda nerde yaptirabilirim? Genişletmek için tıkla... Kardeş int.ten araştır 10 tl ye yapanda var 50 tl ye yapanda var kalite farkı çok bedavaya da yapabilirsin yapanlar var
Megaman dedi: Photoshop veya baska programdan pek anlamiyorum. Ucret karsiliginda nerde yaptirabilirim? Genişletmek için tıkla... Megaman dedi: Photoshop veya baska programdan pek anlamiyorum. Ucret karsiliginda nerde yaptirabilirim? Genişletmek için tıkla... Kardeş int.ten araştır 10 tl ye yapanda var 50 tl ye yapanda var kalite farkı çok bedavaya da yapabilirsin yapanlar var
M Megaman Decapat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 3 29 Ekim 2018 #6 Sagol kardes, baktim yapanlar genelde yabanci. Yabancilara karsi sorunum yok, Turk kazan isterim.
furkanzss Kilopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 41 29 Ekim 2018 #7 Megaman dedi: Sagol kardes, baktim yapanlar genelde yabanci. Yabancilara karsi sorunum yok, Turk kazan isterim. Genişletmek için tıkla... Panzoid şu site bedava intro yapıyor. İnternette Panzoid'in bir sürü videosu var. İzle, düzenle intronu. Kendine özel intron olsun, hem de parasız Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2018
Megaman dedi: Sagol kardes, baktim yapanlar genelde yabanci. Yabancilara karsi sorunum yok, Turk kazan isterim. Genişletmek için tıkla... Panzoid şu site bedava intro yapıyor. İnternette Panzoid'in bir sürü videosu var. İzle, düzenle intronu. Kendine özel intron olsun, hem de parasız
Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 13 Temmuz 2021 #8 Megaman dedi: Ücret karşılığında nerede yaptırabilirim? Genişletmek için tıkla... Bionluk.
468409 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.296 Çözümler 4 Yer Papua Yeni Gine Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #9 Megaman dedi: Sağ ol kardes, baktim yapanlar genelde yabanci. Yabancilara karsi sorunum yok, Türk kazan isterim. Genişletmek için tıkla... Bionluk üzeriden yaptırabilirsin. Türk freelancerların olduğu bir site.
Megaman dedi: Sağ ol kardes, baktim yapanlar genelde yabanci. Yabancilara karsi sorunum yok, Türk kazan isterim. Genişletmek için tıkla... Bionluk üzeriden yaptırabilirsin. Türk freelancerların olduğu bir site.