Manyako Femtopat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #1 8oot logo changer adlı bir program buldum. Bu nasıl kullanılır? Ben denedim ama bir şey değişmedi. Üstüne normal duran Windows logosu da gitti. UEFI gerektiriyor mu bu program bir de? Dosya Ekleri masaüstüm.png 322,3 KB · Görüntüleme: 60 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2023
8oot logo changer adlı bir program buldum. Bu nasıl kullanılır? Ben denedim ama bir şey değişmedi. Üstüne normal duran Windows logosu da gitti. UEFI gerektiriyor mu bu program bir de?
Bengisevi Kilopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 352 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Gümüşyaka Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RTX 3050 İşlemci: AMD Ryzen 5 5600H RAM: 16 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2023 #2 Şu video işinize yarar belki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Programın sitesinde UEFI desteklemediği yazıyor. UEFI gereksinimi yok yani.
Şu video işinize yarar belki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Programın sitesinde UEFI desteklemediği yazıyor. UEFI gereksinimi yok yani.
Manyako Femtopat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #3 Hocam dün denedim oldu.