Logo muhasebe programında CTRL+V çalışmıyor

Sinan BALCI

Hectopat
Logo muhasebe programı kullanıyorum. CTRL+V kombinasyonu logo dışında diğer tüm uygulamalarda çalışıyor. Problem programda diyeceğim ancak bilgisayar ilk açıldıktan 5 dakika sonraya kadar programda da CTRL+v yaptığımda çalışıyor sonra iptal oluyor.

Ben hiç kullanma gereksinimi duymadım açıkçası. Kullanman şart mı? Nerede kullanmaya çalışıyorsun?

Ben hiç kullanma gereksinimi duymadım açıkçası. Kullanman şart mı? Nerede kullanmaya çalışıyorsun?

Malzeme arama, fatura girme, fatura arama, malzeme satış fiyatı değiştirme vs. durumlarda benim elim ayağım oluyor. Sağ tık + yapıştır deyince problem yok ancak CTRL+v yapınca yapıştırmıyor.

@kurmayoffuture merhaba konu dışı olacak ama logo kullanmayı nasıl öğrenebilirim. Sizce zor mu? Bir yere işe girmeyi planlıyorum da on muhasebe olarak. Excelim iyi ama bide logo istemişler.

@kurmayoffuture merhaba konu dışı olacak ama logo kullanmayı nasıl öğrenebilirim. Sizce zor mu? Bir yere işe girmeyi planlıyorum da on muhasebe olarak. Excelim iyi ama bide logo istemişler.
Belediye kursları vardır genel muhasebe olarak. Onlara gidip 3 aylık eğitim sonunda programı iyice öğrenebilirsin.

Ön muhasebe elemanı olarak çalışabiliyorsun kurs sonunda sertifikanı alarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…