Powerult Hectopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #1 Bilgisayar açıkken, gezinirken, takılırken, oyun oynarken, internette gezinirken sabit logo yapacak bir şey yok mu?
Bilgisayar açıkken, gezinirken, takılırken, oyun oynarken, internette gezinirken sabit logo yapacak bir şey yok mu?
ilkaydmr Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.026 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #2 Ne istediğinizi o kadar anlatamamışsınız ki. Ayrıca bu konuyu hangi moderatör onayladı yahu.
FelixTheDev Kilopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 690 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 13 Mart 2025 #3 Powerult dedi: Bilgisayar açıkken, gezinirken, takılırken, oyun oynarken, internette gezinirken sabit logo yapacak bir şey yok mu? Genişletmek için tıkla... Canva kullanabilirsiniz veya ufak Photoshop eğitimleri ile yapabilirsiniz. Ne için kullanacağınıza bağlı olarak değişir. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2025
Powerult dedi: Bilgisayar açıkken, gezinirken, takılırken, oyun oynarken, internette gezinirken sabit logo yapacak bir şey yok mu? Genişletmek için tıkla... Canva kullanabilirsiniz veya ufak Photoshop eğitimleri ile yapabilirsiniz. Ne için kullanacağınıza bağlı olarak değişir.
Powerult Hectopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #4 FelixTheDev dedi: Canva kullanabilirsiniz veya ufak Photoshop eğitimleri ile yapabilirsiniz. Ne için kullanacağınıza bağlı olarak değişir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın ekranda Sağ solda sabit edeceğim logo olmalı. öyle program yok mu sitede? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2025
FelixTheDev dedi: Canva kullanabilirsiniz veya ufak Photoshop eğitimleri ile yapabilirsiniz. Ne için kullanacağınıza bağlı olarak değişir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın ekranda Sağ solda sabit edeceğim logo olmalı. öyle program yok mu sitede?
FelixTheDev Kilopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 690 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 13 Mart 2025 #5 Powerult dedi: Bilgisayarın ekranda Sağ solda sabit edeceğim logo olmalı. öyle program yok mu sitede? Genişletmek için tıkla... Arka plan yapacağınız mı?
Powerult dedi: Bilgisayarın ekranda Sağ solda sabit edeceğim logo olmalı. öyle program yok mu sitede? Genişletmek için tıkla... Arka plan yapacağınız mı?
Powerult Hectopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #6 FelixTheDev dedi: Arka plan yapacağınız mı? Genişletmek için tıkla... Masaüstü arka plan değil. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2025
FelixTheDev Kilopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 690 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 13 Mart 2025 #7 Powerult dedi: Masaüstü arka plan değil. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunuzu anlamadım.
Powerult Hectopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #8 FelixTheDev dedi: Hocam sorunuzu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf attım iyi bak anlarsın. Masaüstünde çizdiğim yere bak, tam da orada sabit logo diyorum. Google Chrome'da gezinirken bile sabit kalacak, kaybolmayacak. Hani videolarda logo yapıyorlar sabit kalıyor, onun gibi. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 575,9 KB · Görüntüleme: 39 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2025
FelixTheDev dedi: Hocam sorunuzu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf attım iyi bak anlarsın. Masaüstünde çizdiğim yere bak, tam da orada sabit logo diyorum. Google Chrome'da gezinirken bile sabit kalacak, kaybolmayacak. Hani videolarda logo yapıyorlar sabit kalıyor, onun gibi.
unwanted Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 403 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #9 Bu nasıl bir derdini anlatamama Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2025
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.869 Çözümler 96 14 Mart 2025 #10 Videoda devamlı duracak bir logo koymak mı istiyorsunuz?