Logo oluştururken fare kullanmak

Hocam ben Gamepower icarus kullanıyorum. Üzerinde DPI lock tuşu var. Bastığım sürece istediğim değere sabitliyor. Cuma günleri ince hesapta Gaming gecesi indirimlerine çok düşüyor. Düşünürseniz eğer öneririm.

Farenin hassasiyeti değil de, estekik veya simetrik çizmek istiyorum. Yani ben sağa doğru çizgi çekerken elimle oynatsam da çizgi düz çekilsin gibi.

Bunun gibi daha farklı şekiller yaparken çizimin kaymamasına yardımcı olabilecek bir şey var mı? Mesela ben yamuk çizsem de fareyi kaldırdıktan sonra ufak düzeltmeler yapacak bir şey?

Hassasiyeti biraz daha düşükte kullanıp, yakınlaştırma uzaklaştırma ile sık sık kullanın. Ayrıca yatay çizgiyi çektikten sonra(çizgi az da olsa oynasa piksel kaymasından belli oluyor yataylar) belirli açıda çevirterek de oluşturabilirsiz. Kavisli çizgileri yaparken biraz tecrübe edinmek gerekiyor, bir noktadan sonra kolaylaştığını farkedersiniz.

Arkaya basit bir resim atın şeffaflaştırılmış, sonra dış çerçeveler iç çerçeveleri çizgililer ile çizip içlerini boyayın. Ayrıca kesinlikle klasörlemeler gruplamalar kullanın.

Bir noktadan sonra tecrübeyle devam ediyorsun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…