S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Mart 2021 #1 Başlıkta belirttiğim gibi.
theRiokoyos Megapat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 565 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #2 Bionluk. Başka da bilmiyorum.
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.524 Makaleler 2 Çözümler 5 30 Mart 2021 #3 Bionluk.com ile logo tasarımları yaptırabilirsiniz öbür türlü Instagram'da sayfalar var aşırı uyguna yapıyorlarda aşırı basit ve çok efektli
Bionluk.com ile logo tasarımları yaptırabilirsiniz öbür türlü Instagram'da sayfalar var aşırı uyguna yapıyorlarda aşırı basit ve çok efektli
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Mart 2021 #4 theRiokoyos dedi: Bionluk. Başka da bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 18 yaşından küçüğüm ama iyi tasarım yapıyorum sorun olur mu o site de?
theRiokoyos dedi: Bionluk. Başka da bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 18 yaşından küçüğüm ama iyi tasarım yapıyorum sorun olur mu o site de?
W wenX Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 601 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Mart 2021 #5 Smaug8 dedi: Hocam 18 yaşından küçüğüm ama iyi tasarım yapıyorum sorun olur mu o site de? Genişletmek için tıkla... Olur. Hesap açamazsınız.
Smaug8 dedi: Hocam 18 yaşından küçüğüm ama iyi tasarım yapıyorum sorun olur mu o site de? Genişletmek için tıkla... Olur. Hesap açamazsınız.
theRiokoyos Megapat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 565 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #6 Smaug8 dedi: Hocam 18 yaşından küçüğüm ama iyi tasarım yapıyorum sorun olur mu o site de? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı oluyormuş. Tasarım örneklerinizle portfolyo oluşturmayı unutmayın. wenX dedi: Olur. Hesap açamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ben hesap açarken yaş sormamıştı. Yeni mi geldi? Edit: Evet sıkıntı oluyormuş.
Smaug8 dedi: Hocam 18 yaşından küçüğüm ama iyi tasarım yapıyorum sorun olur mu o site de? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı oluyormuş. Tasarım örneklerinizle portfolyo oluşturmayı unutmayın. wenX dedi: Olur. Hesap açamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ben hesap açarken yaş sormamıştı. Yeni mi geldi? Edit: Evet sıkıntı oluyormuş.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Mart 2021 #7 1 kişi olur yazmış obürü olmaz yazmış şimdi olur mu olmaz mı çünkü 20 TL para istiyor param boşa gitsin istemiyorum.
1 kişi olur yazmış obürü olmaz yazmış şimdi olur mu olmaz mı çünkü 20 TL para istiyor param boşa gitsin istemiyorum.
theRiokoyos Megapat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 565 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #8 Smaug8 dedi: 1 kişi olur yazmış obürü olmaz yazmış şimdi olur mu olmaz mı çünkü 20 TL para istiyor param boşa gitsin istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef olur.
Smaug8 dedi: 1 kişi olur yazmış obürü olmaz yazmış şimdi olur mu olmaz mı çünkü 20 TL para istiyor param boşa gitsin istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef olur.
W wenX Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 601 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Mart 2021 #9 theRiokoyos dedi: Sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Tasarım örneklerinizle portfolyo oluşturmayı unutmayın. Ben hesap açarken yaş sormamıştı. Yeni mi geldi? Baktım da hala sormuyor. Genişletmek için tıkla... 18 yaşından küçük kullanıcılar freelancer olamıyor bionluk idemama armut gibi sitelerde. Hesap açmadan kastım oydu.
theRiokoyos dedi: Sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Tasarım örneklerinizle portfolyo oluşturmayı unutmayın. Ben hesap açarken yaş sormamıştı. Yeni mi geldi? Baktım da hala sormuyor. Genişletmek için tıkla... 18 yaşından küçük kullanıcılar freelancer olamıyor bionluk idemama armut gibi sitelerde. Hesap açmadan kastım oydu.
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.524 Makaleler 2 Çözümler 5 30 Mart 2021 #10 Smaug8 dedi: Hocam 18 yaşından küçüğüm ama iyi tasarım yapıyorum sorun olur mu o site de? Genişletmek için tıkla... IBAN gerekiyor ve Papara gibi ön ödemeli Kartlar'ın kendi IBAN'ları değil o yüzden Bionluk'ta +18 gerekiyor diye biliyorum istiyorsan gene yap sat, anne veya babanın kartına gelir para IBAN'ını alırsın koyarsın.
Smaug8 dedi: Hocam 18 yaşından küçüğüm ama iyi tasarım yapıyorum sorun olur mu o site de? Genişletmek için tıkla... IBAN gerekiyor ve Papara gibi ön ödemeli Kartlar'ın kendi IBAN'ları değil o yüzden Bionluk'ta +18 gerekiyor diye biliyorum istiyorsan gene yap sat, anne veya babanın kartına gelir para IBAN'ını alırsın koyarsın.