Logo yaparak para kazanmak mümkün mü?

Mustafa_38

Femtopat
Merhaba. Ben logo vs yapımını öğrenip para kazanmak istiyorum. Bunun için Adobe Creative almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı?

Merhaba. Ben logo vs yapımını öğrenip para kazanmak istiyorum. Bunun için Adobe Creative almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı?

Hocam 0'dan başlıyorsunuz yakın vakitte çok para kazanmayı düşünmeyin ama eğer ki kaliteli bir eğitim alıp profesyonel işler yaparsanız birkaç yıl içinde gelir elde edebilirsiniz

Gelişim sağlayıp kendinizi grafik tasarım dünyasında göstererek çevre edinirseniz büyümeniz kolay olacaktır.

Açıkçası şu anda CC için ödediğiniz parayı bile çıkarmak zor olur gibi. Bütün freelance platformları hindi ve Paki'ler ele geçirmiş. 10 liraya logo yapıyorlar.

Ben kendimi geliştirip bir firmada işe gireceğim derseniz de alacağınız maaş tekliflerine gülerek ağlayabilirsiniz.

peki freelance bir şekilde gelir sağlayabileceğim mantıklı bir fikriniz var mı?

Peki freelance bir şekilde gelir sağlayabileceğim mantıklı bir fikriniz var mı?

Freelance platformlarında profiliniz yok, elinizde kaliteli işlerden oluşan portfolyo yok. Bu durumda hint ve pakilerle uğraşırken bir de AI var. Yerinizde olsam upwork gibi sitelerden iş ilanlarına bakardım. Yapabileceğim işlere teklif verirdim.

Orada da mesela ilan açılıyor X işini yaptırmak istiyorum bütçem 150 dolar diye. Ama Hintler oraya 15 dolar falan teklif veriyor. İlan bütçesini görüp çok büyük beklentiye girmeyin diye söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…