AKADAG Hectopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 621 3 Haziran 2020 #1 Çok süper bir kampanya yapıyorum. Aşağıdaki logoya benzer logolar tasarlayacağım, hem de ücretsiz! İlk gelen kişiye ücretsiz yapılır. İkinci gelen kişiye 10K'lık Discord sunucusu karşılığında yapılır. Diğer kişilere 3 TL. Örnek fotoğraf: NOT: Arka plan rengi ve logo rengi isteğe göre değiştirilir.
Çok süper bir kampanya yapıyorum. Aşağıdaki logoya benzer logolar tasarlayacağım, hem de ücretsiz! İlk gelen kişiye ücretsiz yapılır. İkinci gelen kişiye 10K'lık Discord sunucusu karşılığında yapılır. Diğer kişilere 3 TL. Örnek fotoğraf: NOT: Arka plan rengi ve logo rengi isteğe göre değiştirilir.
321777 Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 347 Çözümler 1 24 Ocak 2021 #2 İlk gelen kişi benim, bedava yani değil mi ? Yazacak logonun üstünde TiBiTiPi yazsın, kurukafalı bir şey olsun. Şimdiden teşekkürler
İlk gelen kişi benim, bedava yani değil mi ? Yazacak logonun üstünde TiBiTiPi yazsın, kurukafalı bir şey olsun. Şimdiden teşekkürler