The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.527 Makaleler 49 Çözümler 12 5 Kasım 2021 #1 Logo yapmak için program önerisi yaparsanız sevinirim. PC'yi fazla zorlamayacak bir program arıyorum. Kendime logo yapacağım.
Logo yapmak için program önerisi yaparsanız sevinirim. PC'yi fazla zorlamayacak bir program arıyorum. Kendime logo yapacağım.
Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #2 Photoshop CS6.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #3 Photoshop CS6 kullanmanı öneririm. Hem çoğu sistem kaldırıyor hem de iyi bir program. Daha önce Minecraft için texture packler yaptım CS6'da
Photoshop CS6 kullanmanı öneririm. Hem çoğu sistem kaldırıyor hem de iyi bir program. Daha önce Minecraft için texture packler yaptım CS6'da
E emrecanakisik Kilopat Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 136 Daha fazla Sistem Özellikleri Processor: AMD Ryzen 5 2600 Graphics Card: Radeon RX5700XT 8GB Motherboard: Gigabyte B450 Aorus M RAM: Adata XPG Gammix 8*4GB 3000Mhz Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #4 Adobe Illustrator.
Armutelektrik Picopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 306 Yer nescafelatte Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ok 5 Kasım 2021 #5 The Tribal Chief dedi: Logo yapmak için program önerisi yaparsanız sevinirim. PC'yi fazla zorlamayacak bir program arıyorum. Kendime logo yapacağım. Genişletmek için tıkla... Canva en iyisi şablonlardada en iyisi.
The Tribal Chief dedi: Logo yapmak için program önerisi yaparsanız sevinirim. PC'yi fazla zorlamayacak bir program arıyorum. Kendime logo yapacağım. Genişletmek için tıkla... Canva en iyisi şablonlardada en iyisi.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 5 Kasım 2021 #6 Ücretsiz olarak Paint NET.
Armutelektrik Picopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 306 Yer nescafelatte Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ok 5 Kasım 2021 #7 Magnezyum dedi: Photoshop CS6. Genişletmek için tıkla... Ama çok pahalı değil mi ayda? Para ver diyeceksen düşünmem kârlı değil. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2021
Magnezyum dedi: Photoshop CS6. Genişletmek için tıkla... Ama çok pahalı değil mi ayda? Para ver diyeceksen düşünmem kârlı değil.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #8 Armutelektrik dedi: Windows 7 64 Bit 100% güvenli olsun lütfen :/ Genişletmek için tıkla... Crack link paylaşımı korsana desteğe girdiği için atamam ama YouTube'da güvenli linkler var vitüstotale taratarak virüssüz bulabilirsin.
Armutelektrik dedi: Windows 7 64 Bit 100% güvenli olsun lütfen :/ Genişletmek için tıkla... Crack link paylaşımı korsana desteğe girdiği için atamam ama YouTube'da güvenli linkler var vitüstotale taratarak virüssüz bulabilirsin.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.108 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #9 Ascendency dedi: Ücretsiz olarak Paint NET. Genişletmek için tıkla... Hocam ben paint te sadece çöp adam çizebiliyorum onu da yamuk yumuk
Ascendency dedi: Ücretsiz olarak Paint NET. Genişletmek için tıkla... Hocam ben paint te sadece çöp adam çizebiliyorum onu da yamuk yumuk
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 5 Kasım 2021 #10 YüzbaşıJohnPrice dedi: Hocam ben paint te sadece çöp adam çizebiliyorum onu da yamuk yumuk Genişletmek için tıkla... Paint değil. Paint NET. Adobe Photoshop kadar kullanışlı bir grafik tasarım programı.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Hocam ben paint te sadece çöp adam çizebiliyorum onu da yamuk yumuk Genişletmek için tıkla... Paint değil. Paint NET. Adobe Photoshop kadar kullanışlı bir grafik tasarım programı.