TheSubhan Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 456 Çözümler 1 26 Nisan 2023 #1 Selam. Mesajlaşma uygulaması yapmak istiyorum. Kafamada bir tasarım var. Hangi uygulama üzerinden yapabilirim?
Selam. Mesajlaşma uygulaması yapmak istiyorum. Kafamada bir tasarım var. Hangi uygulama üzerinden yapabilirim?
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 26 Nisan 2023 #2 Photoshop?
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.808 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Diyarbakır 26 Nisan 2023 #3 Ai üzerinden yapabilirsiniz. Berk Count dedi: Photoshop? Genişletmek için tıkla... Photoshop Ai kadar konforlu değil. Fakat yapılabilir mi evet.
Ai üzerinden yapabilirsiniz. Berk Count dedi: Photoshop? Genişletmek için tıkla... Photoshop Ai kadar konforlu değil. Fakat yapılabilir mi evet.
PhantomStriker Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.069 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Nisan 2023 #4 Aşırı profesyonel bir şey yapmayacaksanız Adobe Express olabilir.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 26 Nisan 2023 #5 TheSubhan dedi: Selam. Mesajlaşma uygulaması yapmak istiyorum. Kafamada bir tasarım var. Hangi uygulama üzerinden yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Erlang uygulaması ile kodlayabilirsin mesajlaşma uygulamasını. Whatsapp'da onu kullanıyordu. Logo tasarım için Ai kullan.
TheSubhan dedi: Selam. Mesajlaşma uygulaması yapmak istiyorum. Kafamada bir tasarım var. Hangi uygulama üzerinden yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Erlang uygulaması ile kodlayabilirsin mesajlaşma uygulamasını. Whatsapp'da onu kullanıyordu. Logo tasarım için Ai kullan.