theHashCampo Kilopat Katılım 14 Mayıs 2018 Mesajlar 187 1 Mart 2023 #1 Aşağıdaki GIF'teki gibi bir site açılış animasyonu nasıl yapabilirim? "preloader logo animation" gibi aramalar yaptım ama istediğim gibi nasıl yapılır bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Not: Sanırım modernizrjs ve jquery ile yapılabiliyor.
Aşağıdaki GIF'teki gibi bir site açılış animasyonu nasıl yapabilirim? "preloader logo animation" gibi aramalar yaptım ama istediğim gibi nasıl yapılır bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Not: Sanırım modernizrjs ve jquery ile yapılabiliyor.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 1 Mart 2023 #2 Direkt JavaScript ve JQuery ile yapılıyor. Body load diye bir olay var JavaScript'te. Body load olduğu anda CSS kendini display: none yapıyor. Bu video işinizi görür. Video İngilizce. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 1 Mart 2023
Direkt JavaScript ve JQuery ile yapılıyor. Body load diye bir olay var JavaScript'te. Body load olduğu anda CSS kendini display: none yapıyor. Bu video işinizi görür. Video İngilizce. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
theHashCampo Kilopat Katılım 14 Mayıs 2018 Mesajlar 187 1 Mart 2023 #3 300319 dedi: Direkt JavaScript ve jquery ile yapılıyor. Body load diye bir olay var JavaScript'te. Body load olduğu anda CSS kendini display: none yapıyor. Bu video işinizi görür. Video İngilizce. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler ancak örnekte gösterdiğim gibi değil, videodaki gibi yapmayı az çok biliyorum.
300319 dedi: Direkt JavaScript ve jquery ile yapılıyor. Body load diye bir olay var JavaScript'te. Body load olduğu anda CSS kendini display: none yapıyor. Bu video işinizi görür. Video İngilizce. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler ancak örnekte gösterdiğim gibi değil, videodaki gibi yapmayı az çok biliyorum.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 1 Mart 2023 #4 Biraz CSS ve JavaScript'i değiştirerek aynısına benzer bir işlem yapabilirsiniz.