K KLDN Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 Bilgisayarı açtığımda logon Uİ.exe sistem hatası verdi. "tamam"a tıklıyorum hiçbir şey olmuyor. Dosya Ekleri IMG_20250615_212247.jpg 131,7 KB · Görüntüleme: 29
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.536 Makaleler 12 Çözümler 27 Yer Ankara 16 Haziran 2025 #2 Güvenli modda SFC + DISM yap ve yeni kullanıcı açıp deneyin. Güvenli moddayken: Kod:Panoya kopyala net user YeniKullaniciAdi /add net localgroup administrators YeniKullaniciAdi /add
Güvenli modda SFC + DISM yap ve yeni kullanıcı açıp deneyin. Güvenli moddayken: Kod:Panoya kopyala net user YeniKullaniciAdi /add net localgroup administrators YeniKullaniciAdi /add
K KLDN Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #3 DeathFire dedi: Güvenli modda SFC + DISM yap ve yeni kullanıcı açıp deneyin. Güvenli moddayken: Kod:Panoya kopyala net user YeniKullaniciAdi /add net localgroup administrators YeniKullaniciAdi /add Genişletmek için tıkla... Güvenli modda CMD'ye giremiyorum Microsoft hesabının şifresini istiyor giriyorum kabul etmiyor değiştirdim yine olmadı.
DeathFire dedi: Güvenli modda SFC + DISM yap ve yeni kullanıcı açıp deneyin. Güvenli moddayken: Kod:Panoya kopyala net user YeniKullaniciAdi /add net localgroup administrators YeniKullaniciAdi /add Genişletmek için tıkla... Güvenli modda CMD'ye giremiyorum Microsoft hesabının şifresini istiyor giriyorum kabul etmiyor değiştirdim yine olmadı.