Logonun eksikleri var mı?

Griffn

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar müşterim logo aile, sevgi, cinsellik cağrıştırmasını söyledi ve böyle bir logo yaptım. Nasıl olmuş? İki tane örnek yaptım.

Dosya Ekleri

• kalpli deneme 2.jpg
    189,6 KB · Görüntüleme: 117
  • kalpli deneme.jpg
    186 KB · Görüntüleme: 105
Arkadaşlar müşterim logo aile, sevgi, cinsellik cağrıştırmasını söyledi ve böyle bir logo yaptım. Nasıl olmuş? İki tane örnek yaptım.
Çift terapi olduğu için ortadaki (sanırım) çocuk mantıklı gelmedi ama onun dışında ellerinize sağlık güzel olmuş

Kalp ve + işaretinin sarı olduğu logoda kalbin kenarı yamuk. Diğerinde de kırmızı kalp ve sarı kadın figürü arasında piksellerde bir devamsızlık var, kesikli görünüyor.

Logonun birinde kalp ile + aynı renkte, diğerinde kadın ile + aynı renkte. Kalp ile + işaretinin aynı renk olması garip olmuş biraz.

Revize yaptım hocam birkaç eksiğimde varmış. İkisini yarın sunucam. Başka eksik görüyor musunuz?

Düzelttim arkadaşlar.
Yazıyı biraz logodan uzaklaştır. Yani aşağıya kaydır, aralarındaki mesafe çok az.

Aile planlama uzmanı falansa çocuk da mantıklı olabilir.

Arkadaşların yaptığı düzeltme önerilerini sağdaki logoda uygula bence, renkleri sola göre çok daha güzel harmoni olmuş.

Dosya Ekleri

• kalpi aile.jpg
    164,5 KB · Görüntüleme: 62
  • kalpli deneme .jpg
    186 KB · Görüntüleme: 53
Grafik tasarım forum moderatörüne nereden ulaşabilirim arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…