Çözüldü Logonun katmanları nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

682784

Hectopat
Makaleler
6
Bir grubumuz var ve grup için arkadaş hocasından logo istemiş. Hocada sağolsun kırmamış yapmış lakin kenarlarda ki kırmızılıklar çok gözüme battı. Onları silip kendim ekleme yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?
TENOLOD.png

Çözüm
Photoshop, magic eraser tool. Daha güzeli vakit alır. Beyazların silinmesi özellikle yıldız çevresinde uğraştırır. Orijinal çalışma dosyasını alıp oradan silmeniz çok daha kolay olur.
TENOLOD2.png
Photoshop, magic eraser tool. Daha güzeli vakit alır. Beyazların silinmesi özellikle yıldız çevresinde uğraştırır. Orijinal çalışma dosyasını alıp oradan silmeniz çok daha kolay olur.
TENOLOD2.png

Çözüm
Çok teşekkürler. :)
Arkadaş Paint deyince bir bakayım, belki oluyordur dedim ama beceremedim. Ama kırmızı kısmın dışında ince şerit kalmış, onu fark etmemi sağladı Paint'in beyaz arka planı. Onu da magic wand tool ile tek tıklama ile seçip düzelttim. Düzenlenmiş hali aşağıda.
TENOLOD2.png

Arkadaş Paint deyince bir bakayım, belki oluyordur dedim ama beceremedim. Ama kırmızı kısmın dışında ince şerit kalmış, onu fark etmemi sağladı Paint'in beyaz arka planı. Onu da magic wand tool ile tek tıklama ile seçip düzelttim. Düzenlenmiş hali aşağıda.

Arkadaş yapmış yukarıda

Technopat Haberler

Geri
Yukarı