20 Yıl Önce Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #1 Hepsini yapabilirim ama yurtdışı imkanları ve gerek maaş gerek iş bulma bakımından hangisi daha ön planda? Amcamlar Almanya'da ve lisansı oradan devam etmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hepsini yapabilirim ama yurtdışı imkanları ve gerek maaş gerek iş bulma bakımından hangisi daha ön planda? Amcamlar Almanya'da ve lisansı oradan devam etmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Nil Demlig Picopat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Temmuz 2023 #2 Kontrol ve otomasyon teknolojisi.
20 Yıl Önce Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #3 Nil Demlig dedi: Kontrol ve otomasyon teknolojisi. Genişletmek için tıkla... Bunun sebebini de yazarsan sevinirim, çok önemli bir karar olucak
Nil Demlig dedi: Kontrol ve otomasyon teknolojisi. Genişletmek için tıkla... Bunun sebebini de yazarsan sevinirim, çok önemli bir karar olucak
Nil Demlig Picopat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Temmuz 2023 #4 20 Yıl Önce dedi: Bunun sebebini de yazarsan sevinirim, çok önemli bir karar olucak Genişletmek için tıkla... Yurtdışı iş imkanın genişler. Avrupa'da inşaat işlerinde lazım oluyor. Mühendisin yanında çalışırsın.
20 Yıl Önce dedi: Bunun sebebini de yazarsan sevinirim, çok önemli bir karar olucak Genişletmek için tıkla... Yurtdışı iş imkanın genişler. Avrupa'da inşaat işlerinde lazım oluyor. Mühendisin yanında çalışırsın.
20 Yıl Önce Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #5 Nil Demlig dedi: Yurtdışı iş imkanın genişler. Avrupa'da inşaat işlerinde lazım oluyor. Mühendisin yanında çalışırsın. Genişletmek için tıkla... İnşaatın kontrol ve otomasyon ile ilişkisini anlayamadım. Bölüm hakkında bilgi sahibi misiniz?
Nil Demlig dedi: Yurtdışı iş imkanın genişler. Avrupa'da inşaat işlerinde lazım oluyor. Mühendisin yanında çalışırsın. Genişletmek için tıkla... İnşaatın kontrol ve otomasyon ile ilişkisini anlayamadım. Bölüm hakkında bilgi sahibi misiniz?