LuiTsepeshi Centipat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #1 Lojman ile yurt arasındaki fark nedir ya da farklılıkları nelerdir?
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 8 Mayıs 2024 #2 Lojman bir kurumun çalışanlarına sağladığı konut. Yurt genelde eğitim kurumlarının öğrencilerin barınma ihtiyacı için işlettiği pansiyonlar.
Lojman bir kurumun çalışanlarına sağladığı konut. Yurt genelde eğitim kurumlarının öğrencilerin barınma ihtiyacı için işlettiği pansiyonlar.
barisakarsu Hectopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.129 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #3 LuiTsepeshi dedi: Lojman ile yurt arasındaki fark nedir ya da farklılıkları nelerdir? Genişletmek için tıkla... Lojman'ı daha genel olarak düşünün. Sovyet Rusya'da çok ucuz kiralara genellikle lojman daireler verilir. Ve bu daireler büyük ihtimalle apartman dairesi olur. Yurt ise daha çok akademik eğitim alan kişilerin kaldığı yerler (lise, üniversite gibi).
LuiTsepeshi dedi: Lojman ile yurt arasındaki fark nedir ya da farklılıkları nelerdir? Genişletmek için tıkla... Lojman'ı daha genel olarak düşünün. Sovyet Rusya'da çok ucuz kiralara genellikle lojman daireler verilir. Ve bu daireler büyük ihtimalle apartman dairesi olur. Yurt ise daha çok akademik eğitim alan kişilerin kaldığı yerler (lise, üniversite gibi).