20 gün sonra, bugün acıdan bağırarak yaptıramadığım ürodinami testini lokal anestezi yaparak deneyecekler. Testte, genital bölgeden küçük bir boru sokuluyor. Sorum şu ki lokal anestezi yapılmasına rağmen yine de acı çeker miyim? Öyle korkmuş haldeyim ki o acıdan sonra en ufak acı çekeceğimi bilsem cidden giremem. Lokal anestezi deneyimi olan arkadaşları bekliyorum konuya.
Lokal anestezi ile 2 basit ameliyat oldum. İğne hariç bir şey hissedilmiyordu. Korkmanıza gerek yok. Olur da bir şey hissederseniz, durumu belirtirsiniz. Kimse size acı çektirmek istemez.
Benim de lokal anestezi ile bir ameliyat deneyimim var. Bazı durumlarda bölgeye bağlı olarak hafif acılar hissedilebiliyor açıkçası ama doktor da genellikle bunun farkında oluyor. Bir sorun olacağını sanmam, korkmayın. Geçmiş olsun.
Laparoskopi(kapalı ameliyat) sonrasında tuvalete çıkamadığımdan dolayı sonda takmışlardı. Ameliyatın verdiği bitkinlikten olsa gerek fazla acı hissetmemiştim.(Ama yine de acımıştı.)
Bu da sondaya benzer bir aparat ile yapılıyor olsa gerek. Lokal anestezi ile bir şey hissedeceğini zannetmiyorum. Relax olmakta fayda var.
Laparoskopi(kapalı ameliyat) sonrasında tuvalete çıkamadığımdan dolayı sonda takmışlardı. Ameliyatın verdiği bitkinlikten olsa gerek fazla acı hissetmemiştim.(Ama yine de acımıştı.)
Bu da sondaya benzer bir aparat ile yapılıyor olsa gerek. Lokal anestezi ile bir şey hissedeceğini zannetmiyorum. Relax olmakta fayda var.
Bana da sonda takıyorlar işte, ucunda kateter var, hayatımda tatmadığım acıyı tattım. O sondayı takarken anestezi yapacaklar. O acıdan sonra gramda olsa acı duymak istemiyorum.