Lokal Anestezi Deneyimi

gablov

Hectopat
Yer
Königsberg
Daha fazla  
20 gün sonra, bugün acıdan bağırarak yaptıramadığım ürodinami testini lokal anestezi yaparak deneyecekler. Testte, genital bölgeden küçük bir boru sokuluyor. Sorum şu ki lokal anestezi yapılmasına rağmen yine de acı çeker miyim? Öyle korkmuş haldeyim ki o acıdan sonra en ufak acı çekeceğimi bilsem cidden giremem. Lokal anestezi deneyimi olan arkadaşları bekliyorum konuya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de lokal anestezi ile bir ameliyat deneyimim var. Bazı durumlarda bölgeye bağlı olarak hafif acılar hissedilebiliyor açıkçası ama doktor da genellikle bunun farkında oluyor. Bir sorun olacağını sanmam, korkmayın. Geçmiş olsun.

Laparoskopi(kapalı ameliyat) sonrasında tuvalete çıkamadığımdan dolayı sonda takmışlardı. Ameliyatın verdiği bitkinlikten olsa gerek fazla acı hissetmemiştim.(Ama yine de acımıştı.)

Bu da sondaya benzer bir aparat ile yapılıyor olsa gerek. Lokal anestezi ile bir şey hissedeceğini zannetmiyorum. Relax olmakta fayda var. 😉

Geçmiş olsun.

Laparoskopi(kapalı ameliyat) sonrasında tuvalete çıkamadığımdan dolayı sonda takmışlardı. Ameliyatın verdiği bitkinlikten olsa gerek fazla acı hissetmemiştim.(Ama yine de acımıştı.)

Bu da sondaya benzer bir aparat ile yapılıyor olsa gerek. Lokal anestezi ile bir şey hissedeceğini zannetmiyorum. Relax olmakta fayda var. 😉

Geçmiş olsun.
Bana da sonda takıyorlar işte, ucunda kateter var, hayatımda tatmadığım acıyı tattım. O sondayı takarken anestezi yapacaklar. O acıdan sonra gramda olsa acı duymak istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı