Loki dizisi öncesi ne izlenmeli?

Makaleler
8
Diziyi izlemek istiyorum ama diziyi izlerken de kafamda soru işareti kalmasını istemiyorum, bu diziden önce nelerin izlenmesi lazım?

Direkt tüm evreni izlemen iyi olacaktır. Loki öncesinde çıkan dizileri izlemene gerek yok gibi duruyor şimdilik. Fakat sonradan hepsinin bağlanma ihtimali yüksek.

Yani çıkan filmleri izlemelisin kısaca.

Direkt tüm evreni izlemen iyi olacaktır. Loki öncesinde çıkan dizileri izlemene gerek yok gibi duruyor şimdilik. Fakat sonradan hepsinin bağlanma ihtimali yüksek.

Yani çıkan filmleri izlemelisin kısaca.
Filmleri kronolojik olarak sayar mısın? Tabi biliyorsan.

3 yıl geçmiş benim de sorum olacak Marvel evrenine hakimin Film serilerinde ant man serisi ve galaksinin koruyucularını haricini izledim . Dizilerin de iyi olanlarını bitirdim. İlk çıktığı dönem Lokiyi izlemiştim şimdi 2. sezonu izlemeyi düşünüyorum Araya Quantimania filmi vs girdi hangi filmi ya da diziyi izleyip 2. sezona geçebilirim

Biraz geç oldu ama.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

21.01'deki listeye bakabilirsiniz.
2027'de evrenler birleşecek bana kalırsa dizi film ne varsa izle Marvel'da.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…