Loki sizce nasıldı?

Nami

Decapat
Bugün itibariyle -daha doğrusu dün saat 12'yi geçti- Loki dizisi bitmiş bulunmakta. Dizinin 3. bir sezonu olmayacak ve Kevin abimiz bağlarsa ileride görürüz çünkü Deadpool 3'te TVA işlenecekmiş.
Neyse, diziyi genel itibariyle beğendim. Benim puanım 9/11 Dizi benim için şu anlık ilk beşime girer. Hem Loki hem süper kahraman hem de zamanlı mamanlı olunca en sevdiğim dizilerden biri oldu. Hiçbir bölümünde sıkıldım ve karşılığını aldım. Hayal kırıklığına uğratan bir şey olmadı. Tek üzüntüm 3. Sezonun olmaması ama ilerde Secret Wars'ta falan görürüz diye umuyorum.

Dizi benim için şu anlık ilk beşime girer.
GoT, Breaking Bad, The Sopranos, Prison Break gibi bir çok yapımı izledim. Toxic tayfa için açıklama yapayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar Marvel filmlerini DC'den çok sevsemde dizi konusunda DC dizileri gibisi yok resmen Marvel dizi yapamıyor bence o yüzden lokide kötü bence.
Hem Marvel hem DC dizilerini de izledim. Marvel'ın diğer dizileri bana göre kötüydü. Hatta son 2-3 dizisini bitirmedim bile ama Loki'ye iyi emek harcamışlar ve gerçekten iyi olmuş bana göre. Sen Loki'yi bitirdin mi yoksa sadece ilk sezonu mu izledin.

+Olarak benimki bağlılıkta olabilir. Ben Loki karakterini sevdiğim için dizinin kötü yanlarını görmüyor da olabilirim

Loki baya iyiydi hocam ama loki yalnız ligi hak etmedi sonu daha iyi bitebilir di tabii kendi klon larini istediği evrene yollayabilir ama kendi gidemez bu da loki için üzücü bir durum
Hocam bir de açtığım konuya cevap verir misiniz loki ile ilgili.

Ne kadar Marvel filmlerini DC'den çok sevsemde dizi konusunda DC dizileri gibisi yok resmen Marvel dizi yapamıyor bence o yüzden lokide kötü bence.
DareDevil bence DC'nin dizilerineden güzel.

Loki de iyi bir dizi değil.

DC'nin yaptığı son işler Marvel'dan iki gömlek üstün. Mesela Joker ya da The Batman. Marvel fan service den öteye geçemiyor.

Son düzenleme:
DC yaptığı son işler Marvel'dan iki gömlek üstün. Mesela joker ya da the Batman. Marvel fan serviceden öteye geçemiyor.

Siz Marvel izlemeyeli bayağı olmuş hocam bende pek DC izlemedim bitirdiğim cwden The Flash var oda bayağı iyi bir diziydi ama loki ondan bile üstün bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…