Loki sizce nasıldı?

Siz Marvel izlemeyeli bayağı olmuş hocam bende pek DC izlemedim bitirdiğim cwden The Flash var oda bayağı iyi bir diziydi ama loki ondan bile üstün bence.

The Flash ilk 2 sezon güzeldi 3 idare eder gerisi vasat. Cw ayrı bir evren zaten bana göre ana DC evreninden iyi. Şu anlık Marvel evreni daha iyi konumda olsa da iki tarafın son çıkan yapımlarına baktığımda Batman filmi daha çok ilgimi çekmişti mesela. Bana kalırsa DC elindekini iyi değerlendiremiyor.

DC'nin yaptığı son işler Marvel'dan iki gömlek üstün. Mesela Joker ya da The Batman. Marvel fan service den öteye geçemiyor.
Her ne kadar katılmak istemesem de haklısın maalesef. Eskiden Marvel>DC diyip DC çok izlemiyordum ama son 2-3 yıldır DC≥Marvel oldu benim için. Özellikle The Batman filmi son zamanlarda izlediğim en iyi Superhero filmlerinden biriydi.

Batman üçlemesine lafım yok zaten. Marvel bozduktan sonra DC izlemeye başladım ve pişmanım. Keşke batmani daha erken izleseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…