A Aedon47 Femtopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #1 Oyunu indirdim sonra Riot clienten inerken %4 olduğu zaman %0.1Kbps inmeye başlıyor. Saatlerce bekliyorum olmadı, yönetici olarak çalıştırdım olmadı kapat aç yaptım birçok kez ama hep %4'teyken %0.1Kbps inmeye başlıyor kuramıyorum. Yardım lazım.
Oyunu indirdim sonra Riot clienten inerken %4 olduğu zaman %0.1Kbps inmeye başlıyor. Saatlerce bekliyorum olmadı, yönetici olarak çalıştırdım olmadı kapat aç yaptım birçok kez ama hep %4'teyken %0.1Kbps inmeye başlıyor kuramıyorum. Yardım lazım.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.469 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #2 Görev yöneticisinden ayrıntılara gelip Riot ile alakalı ne varsa sağ tıklayıp önceliği yükseğe ayarlayın. Sorun çözülmesi lazım böylelikle. Artı 0 Eksi
Görev yöneticisinden ayrıntılara gelip Riot ile alakalı ne varsa sağ tıklayıp önceliği yükseğe ayarlayın. Sorun çözülmesi lazım böylelikle.
emir can 44 Centipat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #3 Bu sorun bende de vardı ben Riot clienttenden dili değiştirdim ve öyle çözmüştüm umarız işinize yarar. Artı 0 Eksi
Bu sorun bende de vardı ben Riot clienttenden dili değiştirdim ve öyle çözmüştüm umarız işinize yarar.
KS KS A Aedon47 Femtopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #4 Harleen dedi: Görev yöneticisinden ayrıntılara gelip Riot ile alakalı ne varsa sağ tıklayıp önceliği yükseğe ayarlayın. Sorun çözülmesi lazım böylelikle. Genişletmek için tıkla... denedim malesef olmadı Artı 0 Eksi
Harleen dedi: Görev yöneticisinden ayrıntılara gelip Riot ile alakalı ne varsa sağ tıklayıp önceliği yükseğe ayarlayın. Sorun çözülmesi lazım böylelikle. Genişletmek için tıkla... denedim malesef olmadı