Çözüldü LoL 0xc00007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

YasuoXx

Hectopat
Daha fazla  
Ben bilgisayarımı bir açtım vinmm.dll dosyası eksik dedi Steam için boş verdim. Nasıl olsa Steam kullanmıyordum ama LoL açacaktım aynı hatayı isdedi o DLL dosyası yoktu. Gittim indirdim internetten. Bilgisayarım 32 mi 64 mü bilmiyordum. İkisini de indirdim 64'ü koydum olmadı 32'yi koydum oldu ana ekran açıldı ama oyuna giriş yapınca 0xc000007b hatasını aldım. En basit programı bile açamadım. Sadece Chrome açılıyordu bir de şimdiden söyleyeyim formatlayamam çünkü bilgisayarın içinde çok önemli programlar var. Lütfen bana anlatarak sorunumu nasıl çözeceğmi söyler misiniz? Şimdiden teşekkür ederim

Bu arada bilgiseyarım.
Windows 10 Pro.
12 GB RAM.
8 GB ekran kartı.
NVIDIA Quadro 900 ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynen öyle, olmuş. Lütfen şimdi sistemi yeniden başlatın ve oyununuzu açmayı deneyin.

Not: Sorunu DISM aracıyla çözdük.
Bağlanmama gerek yok bence, siz DISM bitti mi ekran alıntısını atarsınız.

Tamamdır.
62.3'te kaldı, yardım edebilir misin?

CMD'de yazılara tıklayıp enter tuşuna basın ve bekleyin. Muhtemelen işlem devam edecektir.

Bitiridi, umarım olmuştur. Bundan sonra yapacağmız nedir?

Üstte yaptığımız SFC /scannow komutunu tekrar girin ve bitince sonucu paylaşın.

Aynen öyle, olmuş. Lütfen şimdi sistemi yeniden başlatın ve oyununuzu açmayı deneyin.

Not: Sorunu DISM aracıyla çözdük.

Son düzenleme:
Çözüm
Çözüldü, sağ olun bütün yardımlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…