Jochen Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2021 #1 Oyun başlarken ya da Alt Tab yaptıktan sonra 10 FPS'e düşüp öylece kalıyor. Nedeni nedir sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2021
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.245 Makaleler 5 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #2 Oyun sonuna kadar mi öyle kalıyor? Oyuna geri döndüğun zaman düzeliyorsa sıkıntı yok. Oyunu alta aldığın zaman sistemi yormamak için FPS düşürüyor.
Oyun sonuna kadar mi öyle kalıyor? Oyuna geri döndüğun zaman düzeliyorsa sıkıntı yok. Oyunu alta aldığın zaman sistemi yormamak için FPS düşürüyor.
Jochen Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2021 #3 160634 dedi: Oyun sonuna kadar mi öyle kalıyor? Oyuna geri döndüğun zaman düzeliyorsa sıkıntı yok. Oyunu alta aldığın zaman sistemi yormamak için FPS düşürüyor. Genişletmek için tıkla... oyunu kapatıp açmadıktan sonra düzelmiyor.
160634 dedi: Oyun sonuna kadar mi öyle kalıyor? Oyuna geri döndüğun zaman düzeliyorsa sıkıntı yok. Oyunu alta aldığın zaman sistemi yormamak için FPS düşürüyor. Genişletmek için tıkla... oyunu kapatıp açmadıktan sonra düzelmiyor.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.195 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #4 Alt tap yaptıkdan sonra dikey senkronizasyonu Bekle'yi açıp tekrar kapatıp dener misiniz? Banada bu tarz sorun oluyordu böyle çözdüm.
Alt tap yaptıkdan sonra dikey senkronizasyonu Bekle'yi açıp tekrar kapatıp dener misiniz? Banada bu tarz sorun oluyordu böyle çözdüm.
sinkare.coskare Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 756 22 Nisan 2021 #5 Yasuo mainsen hakketmişsindir (!)
Jochen Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2021 #6 Spade427 dedi: Alt tap yaptıkdan sonra dikey senkronizasyonu Bekle'yi açıp tekrar kapatıp dener misiniz? Banada bu tarz sorun oluyordu böyle çözdüm. Genişletmek için tıkla... Bu da geçici bir çözüm gibi duruyor. Kesin çözüm için silip yüklemek gerekicek sanırım.
Spade427 dedi: Alt tap yaptıkdan sonra dikey senkronizasyonu Bekle'yi açıp tekrar kapatıp dener misiniz? Banada bu tarz sorun oluyordu böyle çözdüm. Genişletmek için tıkla... Bu da geçici bir çözüm gibi duruyor. Kesin çözüm için silip yüklemek gerekicek sanırım.