LoL 12 saat eşleştirme yasağı

TR serverinde oynamayın oynattırtmayın, oynamaya çalışanı uyarın.

Ping yüzünden sunucu değiştiremiyorum. Yakında TurkNet'e geçme gibi bir planımız var. İnşallah kurtulacağım TR sunucusundan.

Şimdi de ben aldım bu cezayı, 3 kez peş peşe oyundan çıktım ve üçünde de yanlışlıkla oldu. Saçma ve abartılı bir sistem bence.

Bir şey soracağım ben çok LoL bilmiyorum bu sıralar sardım 1 kere oyun bozdum oda ww yi yasakladılar diye 5 dakika yazıyor 1 kere mi bekleyince gidiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey soracağım ben çok LoL bilmiyorum bu sıralar sardım 1 kere oyun bozdum oda ww yi yasakladılar diye 5 dakika yazıyor 1 kere mi bekleyince gidiyor mu?

Bir oyunu bozarsan 5 dakika beklersin. Alışkanlık haline getirirsen cezalandırılırsın. 1 kere bekleyince gider.
Ayrıca ww gibi alt liglerde banlanan şampiyon yanına birkaç şampiyon öğrenin.

Bir oyunu bozarsan 5 dakika beklersin. Alışkanlık haline getirirsen cezalandırılırsın. 1 kere bekleyince gider.
Ayrıca ww gibi alt liglerde banlanan şampiyon yanına birkaç şampiyon öğrenin.
peki bu 12 saati yiyen biri 1-2 gün sonra tekrardan bozarsa 5dk mı yer baştan mı başlar yani yoksa yine 12 falan yemeye devam mı eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…