rocknot Femtopat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 Ailevi değerlerime küfür ettiler. Ben de feedledım. Üçü Trio gırmıs banlandım. Dırek saçmalık ıtıraz etsem kaldırırlar mı?
Ailevi değerlerime küfür ettiler. Ben de feedledım. Üçü Trio gırmıs banlandım. Dırek saçmalık ıtıraz etsem kaldırırlar mı?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 31 Temmuz 2024 #2 Kaldırmazlar. Oyunbozanlık yaptınız neticede.
S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.937 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #3 Onlar küfür etti diye senin feedlemen tamamen saçmalık. Onlar suçlu diye sende suç işleyip ban yememek mi istiyorsun? Umarım kalkmaz. Raporlarsın, onlar ban yer yada yemez, o Riot'a bağlı.
Onlar küfür etti diye senin feedlemen tamamen saçmalık. Onlar suçlu diye sende suç işleyip ban yememek mi istiyorsun? Umarım kalkmaz. Raporlarsın, onlar ban yer yada yemez, o Riot'a bağlı.
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.473 Çözümler 28 31 Temmuz 2024 #4 14 gün geçmediği sürece kalkmaz. Yaptığın saçma bir hareket zaten, açılmamasını isterim.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.205 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #5 rocknot dedi: Ailevi değerlerime küfür ettiler. Ben de feedledım. Üçü Trio gırmıs banlandım. Dırek saçmalık ıtıraz etsem kaldırırlar mı? Genişletmek için tıkla... Direkt* İtiraz* Denemek yerine neden buraya yazıyorsunuz?
rocknot dedi: Ailevi değerlerime küfür ettiler. Ben de feedledım. Üçü Trio gırmıs banlandım. Dırek saçmalık ıtıraz etsem kaldırırlar mı? Genişletmek için tıkla... Direkt* İtiraz* Denemek yerine neden buraya yazıyorsunuz?
friedlich Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 404 Çözümler 2 31 Temmuz 2024 #6 Umarım perma ban yersin. Senin gibiler yüzünden insanın oyuna giresi gelmiyor. Ve kimse kimseyi ağır tahrik etmediği sürece feedlemez.
Umarım perma ban yersin. Senin gibiler yüzünden insanın oyuna giresi gelmiyor. Ve kimse kimseyi ağır tahrik etmediği sürece feedlemez.
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.358 Çözümler 2 31 Temmuz 2024 #7 Ben LoL oynayan birisi değilim fakat biri sana küfür etti diye oyunbozanlık yapıyorsan banı hakkediyorsun.
Ben LoL oynayan birisi değilim fakat biri sana küfür etti diye oyunbozanlık yapıyorsan banı hakkediyorsun.
BaliCgen Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 173 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #8 Küfür ettikleri için ban yediler mi? Merak ettim bir de ban maalesef kalkmaz.
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.358 Çözümler 2 31 Temmuz 2024 #9 Hatta sizin gibi oyuncuların sınırsız banlanmanız gerekiyor.
friedlich Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 404 Çözümler 2 31 Temmuz 2024 #10 friedlich dedi: Umarım perma ban yersin. Senin gibiler yüzünden insanın oyuna giresi gelmiyor. Ve kimse kimseyi ağır tahrik etmediği sürece feedlemez. Genişletmek için tıkla... Küfür ettikleri içinde ne rakibin ne de takımdaki diğer 4 kişinin hakkına girmeye hakkın yok.
friedlich dedi: Umarım perma ban yersin. Senin gibiler yüzünden insanın oyuna giresi gelmiyor. Ve kimse kimseyi ağır tahrik etmediği sürece feedlemez. Genişletmek için tıkla... Küfür ettikleri içinde ne rakibin ne de takımdaki diğer 4 kişinin hakkına girmeye hakkın yok.