LoL 14 gün ban kalkar mı?

14 gün beklemek zorundasınız. Az bile banlamışlar.

Umarım perma ban yersin. Senin gibiler yüzünden insanın oyuna giresi gelmiyor. Ve kimse kimseyi ağır tahrik etmediği sürece feedlemez.

Aynen kardeşimmm, takımıma gelen 0/22 try ya da trollere ragmen her Mac'ı sonuna kadar oynadım ve bu Mac harıc 1 tane bıle Mac'ta feedlemedım bana hakaret eden 3 kısıde benı reportladıgı ıcın ban yedım. Feedlemesen kotu oynasanda 3 kısının reportuna ban yıyeceksın. Çocukların bana chatten yazdıklarını sana atsam hayattan sogursun. Umarım macına benım oyun zevkımı bozan troller ve bana hakaret eden çocuklar gelir iyi sosyaller.

Küfür ettikleri içinde ne rakibin ne de takımdaki diğer 4 kişinin hakkına girmeye hakkın yok.

Maçta kapalı secım normal gırdım. Adam gosterdıgım sampıyonu bılerek banladı. Sebebı ıse ben oynayamıyorsam kımse oynamayacakmıs? Adam ADC ve ADC almak yerıne mıd Hero'su ıstıyor benden. Gıttım baktım maın karakterım ıle 10 Mac'ı var gelıp. Burada perma yeseymıssın demek kolay maalesef. Yesemde umurumda olmaz. Bu saatten sonra da LoL oynamam zaten ısteyene hesabımı atarım. Mac gecmısıme bakabılırsınız. Her Mac trollerle oynamaktan sıkılmıstım zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğrudan 14 gün ban yemeniz de mümkün değil zaten. Bunu demek ki alışkanlık haline getirmişsin ki sistem de seni banlamış. Umarım sonraki banın perma olur.

Küfür ettikleri için ban yediler mi? Merak ettim bir de ban maalesef kalkmaz.

Yemediler işte. Ben de bundan dolayı ofeklıyım. Burada herkes bana saldırıyor bır ınsan neden annen ölsün yazar Mac'ın basında? Yoksa ban yemem umurumda degıl. Adamlar benı 3 kısı arkadas olup reportladıkları ıcın banlandım. Benım reportum Riot'un umurunda degıl. Bunu anlatmaya calısıyorum burada.

@rocknot, yanlışa yanlışla cevap vermeniz ne kadar mantıklı? Feedlemişsiniz ve banlanmışsınız, konu açmanızın da anlamı yok. Ban sürenizin bitmesini bekleyeceksiniz.

Doğrudan 14 gün ban yemeniz de mümkün değil zaten. Bunu demek ki alışkanlık haline getirmişsin ki sistem de seni banlamış. Umarım sonraki banın perma olur.

Hiç feedlemedım. Doğrudan alışkanlık demişsin. Bir de elwind falan da 2 sene önce yerken alışkanlık halıne getırmıstır. Haklısın sıstem boyle.

@rocknot, yanlışa yanlışla cevap vermeniz ne kadar mantıklı? Feedlemişsiniz ve banlanmışsınız, konu açmanızın da anlamı yok. Ban sürenizin bitmesini bekleyeceksiniz.

Beklerı. Sadece adamların ban yememesınden dolayı sınırlendım dostum. Tıcket falan atacağım. Adamları dırekt madem oyle ıncelensın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Adamları feedleyip ban yemişsin gelmişsin burada ağlıyorsun, git banının açılmasını bekle bir daha da feedleme onlar sövdü diye sendemi sövüceksin? Ateşe körükle gidilmez, iyi oyunlar.

@rocknot, yalnız toksikliğini burada da sürdürüyorsun. Demek ki ban, haksız değilmiş. Umarım perma banlanırsın da bir toksik oyuncu temizlenir oyundan hiç değilse. Chati kapatarak oyununuza devam edebilirsiniz, iyi sosyaller! Sakin kalamıyorsanız da Online oyunlardan uzak durun.

Kanka bak ben bu oyunu 10 yıldır oyniyorum gerek EU olsun gerek TR olsun oyuna girince herkesi sustur ben anlamıyorum chat yapmayamı giriyorsun oyun oynamayımı giriyorsun reis bak burada sana saldıranlar diyorsun ya sadece "eleştiri" yapmışlar saldırma gibi bir söz konusu değil özgür düşünce bu oyuna geleceksek herkesi sustur sana küfür ediyorsa yani karşılık vermen sana bir şey kazandirmacak eğer bu kafayla LoL oynarsan yüksek ihtimal bu sefer "perma" ban yiceksin mutele geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…