LoL 16 Şubat Prime Kapsülü Gelmedi

Terreshie

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSi RTX 3080 SUPRIM X 10GB / Ryzen 7 5800X / MSi B450 Gaming Plus Max / 32GB 3200MHz RAM / 1440x2560 165Hz
Meslek
Öğrenci
Selam, 1 ay ertelenmiş olan LoL Prime kapsulunun tarihi 16 Şubat olarak belirlenmişti ama 16 Şubat'a girmiş olmamıza rağmen hala aralık Prime lootunu gösteriyor, nedenini bilen var mı?

Hani 16'sında veriliyordu. Bu Riot'ta bir kapsül verecek onu da yapamıyor.

Bir de trip yiyor sizin gibilerden vermezse vermez kimse de laf edemez adamlar size 8(Papara ile 4) TL'ye 350 RP XP takviyesi kostüm ve ihtişamlı öz veriyor gene bırakınca niye kestiniz diye laf ediyorsunuz.

YouTube Yorumlarında Biraz Gezdiğimde Bu Kapsulun Son Kapsul Olduğunu Ve Biraz Daha İyi Bir Ödülü Olacağını Söyleyenler Vardı , Normalde Bu Sözleşme Bitmiş Ve Bunun Bonus Bir Kapsul Olduğunu Söylüyorlar Ne Kadar Doğru Bilmiyorum

Selam, 1 ay ertelenmiş olan LoL Prime kapsulunun tarihi 16 Şubat olarak belirlenmişti ama 16 Şubat'a girmiş olmamıza rağmen hala aralık Prime lootunu gösteriyor, nedenini bilen var mı?
az önce ben yazdım prime desteğe ve ilerdeki içerikleri değiştirmeye hazırlandıkları ve yarın alınabilir olacağını söyledi bir aksama olmuş bugün

Bir de trip yiyor sizin gibilerden vermezse vermez kimse de laf edemez adamlar size 8(Papara ile 4) TL'ye 350 RP XP takviyesi kostüm ve ihtişamlı öz veriyor gene bırakınca niye kestiniz diye laf ediyorsunuz.
Vereceğini söylemeyecek o zaman Zorla mı yazdırıyorlar oraya 16 şubatta kapsül diye? Ayrıca Papara Cashback i de kalktı Amazon Prime için.

Önemli olan fiyatı değil sağladığı hizmeti kesintisiz şekilde devam ettirebilmesi. Ha ettirmeyeceksen de bir açıklama yap.

Arkadaşlar ben prime gaminge sadece lol kapsülü için aboneyim verilmeyecekse bile bir açıklama yapılmalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…