Görüşürüz... Hectopat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 147 25 Mart 2017 #71 Hodri meydan o zaman. Zed ile karşımda durabilir misin?
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2017 #72 FurkanEmir41 dedi: @Kağan K Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Şans Görüşürüz... dedi: Hodri meydan o zaman. Zed ile karşımda durabilir misin? Genişletmek için tıkla... Nick alalım hocam
FurkanEmir41 dedi: @Kağan K Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Şans Görüşürüz... dedi: Hodri meydan o zaman. Zed ile karşımda durabilir misin? Genişletmek için tıkla... Nick alalım hocam
Görüşürüz... Hectopat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 147 25 Mart 2017 #73 Kağan K dedi: Şans Nick alalım hocam Genişletmek için tıkla... Oyun içi ismim sürekli dizi. Şuan Dereceli'deyim. İstek atın atalım ya. .
Kağan K dedi: Şans Nick alalım hocam Genişletmek için tıkla... Oyun içi ismim sürekli dizi. Şuan Dereceli'deyim. İstek atın atalım ya. .
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2017 #74 Görüşürüz... dedi: Oyun içi ismim sürekli dizi. Şuan Dereceli'deyim. İstek atın atalım ya. . Genişletmek için tıkla... Ekledim, bekliyorum
Görüşürüz... dedi: Oyun içi ismim sürekli dizi. Şuan Dereceli'deyim. İstek atın atalım ya. . Genişletmek için tıkla... Ekledim, bekliyorum
Labsente Megapat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2017 #75 Görüşürüz... dedi: Hodri meydan o zaman. Zed ile karşımda durabilir misin? Genişletmek için tıkla... S6 zamanında Zed vs zed de challenger harcıyan adamım ben. O Challenger maçından sonra zirvede bıraktım. O zamandır zed oynamıyorum. Ama zed vs zed atabiliriz.
Görüşürüz... dedi: Hodri meydan o zaman. Zed ile karşımda durabilir misin? Genişletmek için tıkla... S6 zamanında Zed vs zed de challenger harcıyan adamım ben. O Challenger maçından sonra zirvede bıraktım. O zamandır zed oynamıyorum. Ama zed vs zed atabiliriz.
E Eden Dust Ziyaretçi 3 Mayıs 2017 #76 Gelsene ya atalım müsaitsen. @Jira Hadi gel 1 el daha atalım müsaitsen.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 3 Mayıs 2017 #77 @Silinen üye Müsait değilim. Geceye doğru gireriz.
E Eden Dust Ziyaretçi 3 Mayıs 2017 #78 Jira dedi: @Silinen üye Müsait değilim. Geceye doğru gireriz. Genişletmek için tıkla... Sana ulaşmakta mesele artık. Arkaplanda aç bari olmaz mı?
Jira dedi: @Silinen üye Müsait değilim. Geceye doğru gireriz. Genişletmek için tıkla... Sana ulaşmakta mesele artık. Arkaplanda aç bari olmaz mı?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 3 Mayıs 2017 #79 Silinen üye dedi: Sana ulaşmakta mesele artık. Arkaplanda aç bari olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Konuşacak kadar vaktim olmuyor. Geceleri müsaitim.
Silinen üye dedi: Sana ulaşmakta mesele artık. Arkaplanda aç bari olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Konuşacak kadar vaktim olmuyor. Geceleri müsaitim.
E Eden Dust Ziyaretçi 3 Mayıs 2017 #80 Jira dedi: Konuşacak kadar vaktim olmuyor. Geceleri müsaitim. Genişletmek için tıkla... İyi tamam kolay gelsin.
Jira dedi: Konuşacak kadar vaktim olmuyor. Geceleri müsaitim. Genişletmek için tıkla... İyi tamam kolay gelsin.