mkandaz Centipat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 16,0 GB NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 13 Ocak 2023 #21 Mırnav dedi: O sadece düşük eloda iş yapar. Maksimum altına kdar. Genişletmek için tıkla... Herhalde hiç grandmaster elo da oynamadın
Mırnav dedi: O sadece düşük eloda iş yapar. Maksimum altına kdar. Genişletmek için tıkla... Herhalde hiç grandmaster elo da oynamadın
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 13 Ocak 2023 #22 Mırnav dedi: Q sonra Q en sonunda Q basıyorsun ve gg. Genişletmek için tıkla... Ee bu kadar kolaysa neden Master Yi oynamıyorsunda 1V9 çarı istiyorsun?
Mırnav dedi: Q sonra Q en sonunda Q basıyorsun ve gg. Genişletmek için tıkla... Ee bu kadar kolaysa neden Master Yi oynamıyorsunda 1V9 çarı istiyorsun?
Mırnav Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 598 Çözümler 5 13 Ocak 2023 #23 mkandaz dedi: Herhalde hiç grandmaster elo da oynamadın Genişletmek için tıkla... Bak knk ona bakarsan yumii ile de gm ye ulaşırsın.
mkandaz dedi: Herhalde hiç grandmaster elo da oynamadın Genişletmek için tıkla... Bak knk ona bakarsan yumii ile de gm ye ulaşırsın.
victoryyy Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 820 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #24 N0rvecli dedi: Ee bu kadar kolaysa neden Master Yi oynamıyorsunda 1V9 çarı istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Master Yi denen cari durdurmak o kadar zor degil aslinda.
N0rvecli dedi: Ee bu kadar kolaysa neden Master Yi oynamıyorsunda 1V9 çarı istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Master Yi denen cari durdurmak o kadar zor degil aslinda.
KlavyeDelikanlısı Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 76 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı 13 Ocak 2023 #25 Settt oynayabilirsin. W yeteneğini düzgün atarsan 1v5 bile atabilrisin.
Mırnav Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 598 Çözümler 5 13 Ocak 2023 #26 victoryyy dedi: Master Yi denen cari durdurmak o kadar zor degil aslinda. Genişletmek için tıkla... Knk yüksek elolarda duruma göre çar alınıyor. Benim istediğim orta eloya ulaşmak.
victoryyy dedi: Master Yi denen cari durdurmak o kadar zor degil aslinda. Genişletmek için tıkla... Knk yüksek elolarda duruma göre çar alınıyor. Benim istediğim orta eloya ulaşmak.
victoryyy Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 820 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #27 Mırnav dedi: Knk yüksek elolarda duruma göre çar alınıyor. Benim istediğim orta eloya ulaşmak. Genişletmek için tıkla... Aslinda cogu challanger maks 3 hero oynuyor.
Mırnav dedi: Knk yüksek elolarda duruma göre çar alınıyor. Benim istediğim orta eloya ulaşmak. Genişletmek için tıkla... Aslinda cogu challanger maks 3 hero oynuyor.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 13 Ocak 2023 #28 victoryyy dedi: Master Yi denen cari durdurmak o kadar zor degil aslinda. Genişletmek için tıkla... Oynamasını bılıyorsa durduramazsınız alır Draktharr'ı keser canı az birini olur gorunmez ardından gorunmez iken gider carryı keser durdurabılırsen durdur. Mırnav dedi: Kanka yüksek elolarda duruma göre çar alınıyor. Benim istediğim orta eloya ulaşmak. Genişletmek için tıkla... Ap Varus morde Master Yi 3'ünden biri en saglam çarlar.
victoryyy dedi: Master Yi denen cari durdurmak o kadar zor degil aslinda. Genişletmek için tıkla... Oynamasını bılıyorsa durduramazsınız alır Draktharr'ı keser canı az birini olur gorunmez ardından gorunmez iken gider carryı keser durdurabılırsen durdur. Mırnav dedi: Kanka yüksek elolarda duruma göre çar alınıyor. Benim istediğim orta eloya ulaşmak. Genişletmek için tıkla... Ap Varus morde Master Yi 3'ünden biri en saglam çarlar.
3 346715 Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 120 13 Ocak 2023 #29 Kanka Warwick'le can çalmayla ölmezsin ama Bel'Veth banlaman lazım + kolay.
Mırnav Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 598 Çözümler 5 13 Ocak 2023 #30 346715 dedi: Kanka Warwick'le can çalmayla ölmezsin ama Bel'Veth banlaman lazım + kolay. Genişletmek için tıkla... ww takımı boostlar. Maç taşıması için karşının ağır yara almayuı bilmemesi lazım.
346715 dedi: Kanka Warwick'le can çalmayla ölmezsin ama Bel'Veth banlaman lazım + kolay. Genişletmek için tıkla... ww takımı boostlar. Maç taşıması için karşının ağır yara almayuı bilmemesi lazım.