STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 24 Eylül 2021 #1 Dün gelen yama ile birlikte 2021 Dünya Şampiyonası etkinliği başladı. Normalde LoL için etkinlik kartı satın almam fakat bu sefer almayı düşünüyorum. Sizce diğer etkinliklere kıyasla almak kârlı olur mu?
Dün gelen yama ile birlikte 2021 Dünya Şampiyonası etkinliği başladı. Normalde LoL için etkinlik kartı satın almam fakat bu sefer almayı düşünüyorum. Sizce diğer etkinliklere kıyasla almak kârlı olur mu?
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 24 Eylül 2021 #2 Ne oluyor kart alınca? Bilmediğim için soruyorum.
SynSheen Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #3 Diğer etkinliklerden farkı yok sadece semboller değişiyor. LOTR Manyağı dedi: Ne oluyor kart alınca? Bilmediğim için soruyorum. Genişletmek için tıkla... LoL'ün Battle Pass'i diyebiliriz.
Diğer etkinliklerden farkı yok sadece semboller değişiyor. LOTR Manyağı dedi: Ne oluyor kart alınca? Bilmediğim için soruyorum. Genişletmek için tıkla... LoL'ün Battle Pass'i diyebiliriz.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 24 Eylül 2021 #4 SynSheen dedi: LoL'ün Battle Pass'i diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.088 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 24 Eylül 2021 #5 Genelde bütün etkinlikler aynı oluyor hocam. Pek bir fark olmuyor.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 24 Eylül 2021 #6 LOTR Manyağı dedi: Ne oluyor kart alınca? Bilmediğim için soruyorum. Genişletmek için tıkla... LoL belirli aralıklarla farklı etkinlikler getiriyor ve özel bileti oluyor. Alırsan daha fazla kostüm, simge, ifade vs. kazanıyorsun işte Asdasgudas dedi: Genelde bütün etkinlikler aynı oluyor hocam. Pek bir fark olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bu etkinlikte dönüm noktası görevlerini azaltıp ödülleri arttırdık diyorlar. Pek fark göremediğim için genel anlamda sorayım dedim.
LOTR Manyağı dedi: Ne oluyor kart alınca? Bilmediğim için soruyorum. Genişletmek için tıkla... LoL belirli aralıklarla farklı etkinlikler getiriyor ve özel bileti oluyor. Alırsan daha fazla kostüm, simge, ifade vs. kazanıyorsun işte Asdasgudas dedi: Genelde bütün etkinlikler aynı oluyor hocam. Pek bir fark olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bu etkinlikte dönüm noktası görevlerini azaltıp ödülleri arttırdık diyorlar. Pek fark göremediğim için genel anlamda sorayım dedim.